SEKTÖR > “Elit Diamond” güvencesi ile huzur içinde değerli taşınızı alın…

“Elit Diamond” güvencesi ile huzur içinde değerli taşınızı alın…

Son dönemlerde özellikle CVD pırlanta ile ilgili İKO başta olmak üzere birçok kişi ve kuruluşun uyarıları arka arkaya geldi. Çıplak taş almak, eğer yeterli bilgiye sahip değilseniz artık önemli riskleri almak anlamına gelebilir. Sektörümüzün önde gelen pırlanta taş ofisi Elit Diamond; çıplak taş satın almak isteyen kuyumculara güven ve huzur dolu ticaretin kapısını açıyor.

Ülkemizin önde gelen mücevher markalarından biri olan Elit Diamond; çıplak taş alanında yeni yıla yine en geniş stokları eşliğinde giriş yapıyor. Yıllardır güvenli, doğal pırlanta taş arayanların vazgeçilmez adresi olan Elit; son dönemde piyasada artan CVD taşlara, artan risklere dikkat çekiyor.

Son yıllarda perakende kuyumcularımız taşı ve montürü farklı firmalardan alarak kendilerine has mücevher üretimi gerçekleştiriyorlar. Böylelikle çıplak değerli taş, sadece toptancı ve üreticilere değil perakende kuyumcusuna da daha fazla satılır oldu. Değerli taş alanında uzman olan ve Dünyanın en önemli değerli taş tüccarlarıyla çalışan Elit Diamond; piyasaya çeşitli sınıflarda, farklı kesimlerde çıplak taş sunuyor. İddialı fiyat avantajlarını müşterilerine yansıtan Elit Diamond; taş almadan önce kuyumcuların, mutlaka ziyaret edilmesi gereken çıplak taş ofisi oluyor.

Elit Diamond firma sahibi Can Tosun; yılbaşında arzu edilen mücevher ticaretinin olmadığını, şimdiden Sevgililer Günü’nü sektörümüzün beklemeye geçtiğini söyledi. Son dönemde baget kesim, oval kesim çıplak taşlara artan ilgi olduğunu kaydeden Tosun; “Farklı kesimlerde zengin taş stoklarıyla kuyumcu dostlarımızı yeni yılda da mutlu edeceğiz. İddialı fiyatlarımız herkese iyi gelecek. Güven içinde, huzur içinde ticaretinizi yapın. Riskleri değil gerçeği satın alın” dedi.