SEKTÖR > İtalyan devi Taumac ülkemize KAD Teknik ile giriş yapıyor…

İtalyan devi Taumac ülkemize KAD Teknik ile giriş yapıyor…

Taumac’ın yeni nesil lazer makinesi kuyumcunun iş hayatına büyük konfor katıyor

Kuyumcu atölyelerinin son dönemde olmazsa olmaz cihazları arasında yer alan Lazer kaynak makinesinde yeni nesil kategorisinde yer alan “Taumac Lazer” kuyumcuların iş hayatına büyük kolaylıklar katıyor. Dünyaca ünlü Taumack firması tarafından üretilen 3 boyutlu Lazer Makinesi; kullanım pratikliği, hızlı çalışması, en ince mikronlarda bile iz bırakmadan kaynak yapması ve hızla farklı modlara dönüşen zengin yazılım alt yapısıyla, her kuyumcunun işlerini kolaylaştıracak…

Yakın zaman önce kuyum atölyelerinin kullanımına sunulan ve yeni nesil lazer cihazları arasında, birçok özelliğiyle öne çıkan “Taumac Lazer”; kullanıcısının yüzünü güldürüyor. Yüksek kaliteli üretim yapanların adeta eli kolu olan Taumac Lazer; KAD Teknik firmamızın distribütörlüğünde ülkemize ithal ediliyor.

KAD Teknik firma ortağı Aret Demir; pandemi nedeniyle 2020 yılında İJS Mart fuarı ertelendiği için bu özel ürünün tanıtımını detaylı bir şekilde yapamadıklarını belirterek “Taumac Lazer; kolay kullanımı ve yüksek kaliteli kaynak işlemleriyle 2021 yılının en flash kuyum üretim makinesi olma adayıdır. Bu cihazı verdiğimiz ve kullanan kuyumcu dostlarımızdan çok olumlu geri dönüşler aldık” dedi.

Özel mikroskobik görüşü ile herkesin kolaylıkla kullanabileceği Taumac lazerin doğal ateşte elde edilecek ince kaynak işçiliklerini başarıyla yaptığının altını çizen Aret Demir; “Bu ürün, çok hızlı ve iz bırakmayan harika sonuçlarla kısa sürede kendisi için ödenen rakamın hakkını veriyor. İlk aşamada getirdiğimiz tüm Lazer makinelerimizi sattık. Yeni siparişleri verdik. Birçok ustanın bir kez ürünü denedikten sonra hemen sipariş verdiğine şahit olduk” diye konuştu.

“Fiyat rekabeti, hizmet ve iş kalitesini aşağıya çekiyor…”

Son dönemde kuyumcu sarf malzemeleri alanında satış yapan firmaların çok farklı fiyatlar telaffuz ederek, kuyum üreticisinin kafasını karıştırdığını vurgulayan Aret Demir; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Liste fiyatı 3 lira olarak bir üründen bahsediyorlar. Sonra alışverişin toplamında başka ürünlerin arasında daha önce 3 lira yazılan ürünün 4 liradan fatura edildiğini ve adeta karambol satış yapıldığını gözlemliyoruz. Ben kuyumcu dostlarımı uyarmak istiyorum. Ucuz etin yahnisi yaman olur. Ucuz aldığınız bir ürünün sonrasını da düşünmek lazım. Ben merdiven altı üretim yapan ve “bir kez satayım sonrası Allah Kerim” diyenlere karşı herkesi uyarmak istiyorum.

Instagram: #kad_teknik_malzeme Facebook: kad teknik malzeme