SEKTÖR > Bu yazın öne çıkan makinesi Orion Punta Kaynak Makinesi

Bu yazın öne çıkan makinesi Orion Punta Kaynak Makinesi

Alex Makine tarafından ithal edilen Orion Punta Kaynak Makinesi’nin temel modeliyle perakende kuyumcuları sallantılı bileklikler müşterilerine sunuyor. Yarı mamul altın semboller alan kuyumcular, müşterisinin kendi takısını yapmasına imkan sağlıyor. 3 dakikada son tüketicinin seçtiği sallantılı parçalar birbirinden özgün bileklikler ortaya çıkarıyor…

Kurulduğu günden buyana yıllardır, kuyum üreticisinin en son teknoloji eşliğinde üst düzey kalitede üretim yapması için gerekli altyapıyı, ileri teknolojiyi sağlayan Alex Makine; ilk kez İJS Mart 2023’te tanıttığı Orion Punta Kaynak Makinesi’nin saha sonuçlarından çok memnun.

3 farklı modeli bulunan Orion Punta Kaynak Makinesi; farklı güç seçenekleri ve uygun bütçesiyle hem profesyonel kuyum üreticisini hem de çok küçük ürünleri altın bileklik, kolye ile buluşturmak isteyen esnafa hitap ediyor. Alex Makine Genel Müdürü Ümit Çağlar; lazer kaynak makinelerine göre çok daha uygun fiyatı ve sorunsuz kullanımı ile punta kaynak makine kategorisinde Orion markasının tüm Dünyada öne çıktığını söyledi.

Oldukça hafif olan Orion Punta Makinesinin altın ve gümüş başta olmak üzere birçok farklı metal üzerinde etkin kaynak yapılmasına imkan tanıdığını kaydeden Ümit Çağlar; “Bu aralar popüler olan sallantılı bilekliklerde makinemiz çok hızlı sonuçlar ortaya koyuyor. Şans kolyesi olarak bilinen ve çeşitli sembollerin sallantılı bir şekilde bilekliklerde, kolyede bulunduğu bu ürünleri perakende kuyumcuları bile kolaylıkla kendileri monte ederek müşterisine anında özgün bir ürün sunuyor. Pandora tarzı bilekliklerde de yine çok kısa süre içinde istenilen parçalar sade bir bileklik zinciriyle kombin oluyor” diye konuştu. Siz de Orion Punta Makinesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için www.alexmakine.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.