SEKTÖR > Nerede olursan ol “Seva Şarnel & Yarı Mamul” kalitesiyle mutlu ol

Nerede olursan ol “Seva Şarnel & Yarı Mamul” kalitesiyle mutlu ol

Kuyum üreticisinin hayatını kolaylaştıran, üretimin çok daha hızlı ve konforlu yapılmasına olanak tanıyan, üretici dostu Seva Şarnel & Yarı Mamul; sadece İstanbul’da değil Anadolu’da yer alan kuyumcuların da vazgeçilmezi. Kahramanmaraş ve Adana başta olmak üzere kuyum üretiminin yapıldığı çok farklı noktalara ürünleri ulaşan Seva; kaliteli yarı mamül ve zincirleriyle yakından takip ediliyor…

İçi boş yarı mamül üretimiyle dikkat çeken ve İstanbul’da onlarca üreticinin en yakın yardımcısı konumunda bulunan Seva Şarnel; Anadolu’da da kısa zamanda çok sayıda müşteri edinme başarısı gösterdi. Sürekli ürün portföyüne yeni yarı mamul ürünler ekleyen Seva; artık 8 ayar altın toplarını da stoklarına dahil etti.

Her nerede kuyum üretimi yapılıyorsa, üreticiye yüksek kaliteli hizmet anlayışıyla destek vermeye hazır olan Seva Şarnel & Yarı Mamul; hem internet sitesi üzerinden hem de aracılar vasıtasıyla ürünlerini Anadolu’daki kuyumculara ulaştırıyor. Seva Şarnel & Yarı Mamul firma ortağı Turan Barlık; Kahramanmaraş’ta kapılarını yakın zaman önce açan Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksinin ülke kuyumculuğumuz için hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ettiğini, Maraşlı üreticilerle uzun yıllara dayanan dostluklarının ve sağlam temelleri bulunan ticari işbirliklerinin olduğunu söyledi.

Kahramanmaraşlı takı üreticilerinin son yıllarda üretim kalitesini arttırdığını ve İstanbullu firmalarla ciddi bir rekabete girdiklerini vurgulayan Barlık; “Biz bir nevi takının temelini oluşturuyoruz. Temel ne kadar sağlam olursa, ortaya çıkan ürün o kadar uzun ömürlü olur ve kaliteli görünüm elde eder. Bizim yüzlerce müşterimiz ve hepsinin bizden beklediği ayrı ayrı tarzlar var. O yüzden en büyük zenginliğimiz, büyük model çeşitliliğimizdir” diye konuştu.

Çemberlitaş Şeref Han’da geçen yıl kapılarını açan mağazalarının bir yılı geride bıraktığını ve geçen bu süre içinde Çarşı esnafından yoğun ilgi gördüklerini sözlerine ekleyen Barlık; “Çarşı’da bir yılı geride bırakan mağazamıza gösterilen ilgi için tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum. Pandemi dönemine gelmeseydi herşey çok daha güzel olurdu. Şeref Han; sektörümüzün kalbinin attığı çok önemli bir adres. İJS Mayıs fuarı düzenlenecekmiş gibi sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Çok sayıda yeni yarı mamul ürünlerimizi fuarda tanıtmayı planlıyoruz. Yeni yıla güzel bir başlangıç yaptık. Vaka sayılarının düşmesi, altın fiyatlarının gerilemesi işleri hareketlendirdi. Kısıtlamalar kalktığı zaman, sektörümüz şaha kalkacaktır” diye konuştu.