SEKTÖR > Bodrum Jewellery Show’da geriye sayım başladı…

Bodrum Jewellery Show’da geriye sayım başladı…

Birbirinden güzel takılar 7 ile 10 Aralık tarihinde takıseverler ile buluşacak..

Bodrum Jewellery Show 7 Aralık’ta kapısını ziyaretçilere açacak. 7 ile 10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan organizasyonda çok sayıda takı ve mücevherin son tüketiciyle buluşturulması hedefleniyor...

Kuyumculuk sektörüne yeni bir heyecan getirmek ve son tüketiciyle kuyum üreticisini çok kısa bir süreliğine biraraya getirmeyi hedefleyen Bodrum Jewellery Show için artık geri sayım başladı. 7 ile 10 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek fuara, uzun süredir 12 ay Bodrum ve çevresinde yaşayan çok sayıda yerli ve yabancı tüketicinin gelmesi bekleniyor.

Bodrum Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda 7- 10 Aralık tarihinde fuarı düzenleyecek olan İdeal Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Recep Karakaya; Aralık ayında fuarın Bodrum’a adeta bir yaz güneşi gibi enerji ve hareket katacağını söyledi.

Bodrum’da yaz kış kalan kişi sayısının son yıllarda 500 bin ile 600 bin kişi arasında olduğunu kaydeden Recep Karakaya; “Aralık ayında serin bir ortamda fuarımızı daha sağlıklı bir şekilde düzenleyeceğimizi planladık. Tüm etkinlikler Aralık ayında bitmiş olacak. Bodrum’da yaşayan ve maddi durumu oldukça iyi olan kişiler için Aralık ayında güzel bir etkinlik yapmış olacağız. Fuara Bodrum sosyetesinin en değerli isimlerini getireceğiz. Takvim değişikliğinin ardından fuarımızı tanıtmak için ekstra zaman elde ettik. Çok sıkı bir şekilde hazırlanacağız. Bodrum’un kış nüfusu bile artık çok sayıda ilimizden fazla” diye konuştu.

Aralık ayında organizasyonun yapılmasının Yılbaşı öncesi hediye arayışında olanlara da çok iyi geleceğini kaydeden Karakaya; “2500 m2 kapalı alana sahip olan Bodrum Herodot Kültür ve Fuar Merkezi’nde çok sayıda seçkin kuyum markası yerini alacak. Katılımcılar özellikle Aralık dönemini tercih etti. Ben yeni tarihin çok daha etkin sonuçlar çıkmasına vesile olacağına inanıyorum” dedi.