SEKTÖR > Pandemi Altın Emziği Teğet Geçiyor…

Pandemi Altın Emziği Teğet Geçiyor…

Sıradışı bir fikir olarak hayata geçen Altın Emzik; yaşanan pandemi krizinden en az etkilenen takı grubu olmayı başardı. Besay Kuyumculuk tarafından üretilen, ürün tesciline sahip olan, kopyalanmaya karşı kanuni olarak korunan Altın emzik; hem ülkemizde hem de Dünyanın dört bir yanında yoğun talep görmeye devam ediyor. Yeni doğan kız ya da erkek olsun bebeklere eşsiz bir armağan olan ve bir ömür boyu unutulmayan hatıralar bırakan Altın Emzik; 2021 yılında da binlerce kuyumcunun vitrininde yerini alacak…

Yaklaşık 9 yıl önce temelleri atılan ve ısrarla üzerinde durulan Altın Emzik; ilk yapıldığı ve klasikleşen özgün tasarımı ile üretilmeye devam ediliyor. Bugüne kadar çok farklı modelleri yapılan Altın Emzik; yeni doğan bebeklere ne hediye alsam diye düşünenler için farklı bir hediye alternatifi olmayı başardı.

Altın emziğin, yeni bir fikir ortaya koymanın, yapılmayan bir yeniliği hayata geçirmenin ve ısrarla üzerine gitmenin adeta sembolü olduğunu kaydeden Ömer Kaya; “Altın emzik ile ilgili çok emek harcadık. Bu ürün sadece ülkemizde değil Dünyanın farklı ülkelerinde de yoğun talep gördü. Pandemi bile altın emziğe olan talebi geriye düşürmedi” dedi.

2020 yılının zorlu takviminde, pandeminin en yoğun olduğu dönemlerde bile altın emzik üretiminin atölyelerinde devam ettiğini kaydeden Kaya; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Altın emzik atölyemizde özenle, adeta bir mücevher işçiliği titizliğinde üretiliyor. Bu ürün ile ilgili uzman ustamız, ve kendi özel ekibi var. Bugüne kadar yüzlerce farklı çeşitte, farklı ayarlarda, farklı tarzlarda altın emzik üretsek de yine de en çok satış rakamı elde edenler belirli klasik modelleri oldu. Ayrıca ürünün kasası, ölçüsü ve ağırlığı 9 yıldır orjinal haliyle üretiliyor. Altın emziği olmayan kuyumcu olduğunu tahmin etmiyorum. Altın emzik, markamızın tescilli ve taklit üretime karşı koruma altına alınan bir ürünüdür.”