SEKTÖR > Hindistan’dan eli dolu dönen “Law Pırlanta” standart taş kalitesini yükseltti fiyatlarını aşağı çekti

Hindistan’dan eli dolu dönen “Law Pırlanta” standart taş kalitesini yükseltti fiyatlarını aşağı çekti

Hindistan’da geçtiğimiz günlerde düzenlenen kuyumculuk ve çıplak taş fuarına katılan Law Pırlanta; Dünyanın en önemli çıplak taş tedarikçileriyle buluştu ve avantaj dolu taşlar satın alarak ülkemize döndü. Standart taş seviyesini G Plus’a yükselten Law Pırlanta; mücevher ve taş fiyatlarında ise daha da uygun fiyatlar eşliğinde ticaret yapacak. Law Pırlanta müşterileri; avantajı taşlarda yaşamaya başlıyor…

Pırlanta alanında uzman olan, Law Pırlanta firma sahibi Mustafa Ensari geçtiğimiz günlerde düzenlenen İNDİA Stone Fair Festival Show’dan; avantajlı taşlar eşliğinde ülkemize döndü. Dünyanın en önemli maden sahipleri ve değerli taş tedarikçilerinin katıldığı fuarda; çok sayıda firma ile görüşen Law Pırlanta yöneticileri; toplu taş alımını en uygun fiyatlar eşliğinde gerçekleştirdiler.

Law Pırlanta firma sahibi Mustafa Ensari; artık Law Pırlanta bünyesinde satılan tüm ürünlerin uluslararası geçerliliği olan sertifika eşliğinde satılmasının bir standart haline geldiğini ve markalarının bundan sonra G Plus sınıfı taş kalitesinin altında mücevherlerinde pırlanta kullanmamaya karar verdiklerini söyledi.

Mustafa Ensari; Dünyanın önde gelen ilk beş pırlanta toptancısıyla çalıştıklarını, avantajlı ticaret yapmaya ve elde ettikleri avantajları müşterileri için sonuna kadar kullanmaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Ülkemize geniş bir taş stokuyla döndüklerini ve 15 Ağustos sonrasında şaşırtıcı fiyat avantajlarıyla yeni parti taşların sunumunu yapmaya başladıklarını kaydeden Mustafa Ensari; “Law Pırlanta İstanbul Altın Borsası üyesi olarak, KDV avantajını alım yaparken ve satışta başarıyla kullanıyor. Yurtdışı temaslarımızda yıllardır iletişim halinde olduğumuz Dünya devi konumundaki firmalarla çalışıyoruz. Döviz kurları yükselmişken, yüz güldürecek fiyatlarımızla müşterilerimize derin bir nefes aldırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Ensari; “ Kısa süre içinde değerli taş arayan sektör mensuplarımız ‘Law Pırlanta’da aradığın vardır mutlaka’ söylemini hızla telaffuz etmeye başladılar. Bizim de öncelikli hedefimiz buydu zaten. Ülkemizin geniş bir coğrafyasına yayılan müşteri kitlemiz, huzur içinde mücevher ile ilgili tüm ihtiyaçlarını bizimle gideriyor” dedi.

Yurtdışından değerli taş alımı yaptıkları firmaları çok büyük özenle seçtiklerini ve Dünyanın en ünlü mücevher markalarının da tercihi olan bu özel firmalarla yıllardır güven içinde çalıştıklarını vurgulayan Mustafa Ensari; şunları söyledi : “Bizim işimizin olmazsa olmazı güvendir. Son dönemde sahte pırlanta sayısında artışlar gözlemleniyor. Bu yüzden hem sertifikalı taş almak hem de bildiğiniz ve güvendiğiniz birileriyle bu ticareti yapmak çok büyük önem teşkil ediyor.”