SEKTÖR > Durin Gold imzalı küpelerde aradığınız modeli bulacaksınız

Durin Gold imzalı küpelerde aradığınız modeli bulacaksınız

Özenle ürettiği küpe takı grubuyla ön plana çıkan genç markamız Durin Gold; her hafta yeni tasarımlarını vitrine çıkarıyor. Geçtiğimiz aylarda Çemberlitaş’ta açılan Durin Gold toptan satış mağazası; yüzlerce farklı küpe ve yüzük çeşidine ev sahipliği yapıyor. İstanbul’a gelen ve küpe takı grubunda arayış içinde olanlar için Durin mağazasında keyifle durabilir, birbirinden iddialı tasarımlara sahip ürünleri yakından inceleyebilirsiniz….

Takı grupları arasında özel bir yere sahip olan ve her coğrafyada, her yaşta takı kullanıcısının ortak bir zevki olan küpe takılar; Durin Gold imzasıyla son dönemde öne çıkıyor. Sektörümüzün deneyimli ismi Mustafa Kuşkaya önderliğinde çalışmalarını sürdüren Durin Gold; bir yılı aşkın bir süredir küpe takı grubunda üretimini yoğunlaştırdı.

Her ayarda, herkesin zevkine hitap edebilecek küpeler ürettiklerini ve üretimlerinin yarısını ihraç ettiklerini belirten Mustafa Kuşkaya; “Döküm, press, fusion olmak üzere her teknik ile küpe üretiyoruz. Markamız 1 yaşını yeni doldurdu ve ürün arşivinde 1000’in üzerinde küpe çeşitliliğine sahip. Çocuk küpesi dahil olmak üzere A’dan Z’ye her tarz küpe çeşidini mağazamızda kuyumcu dostlarımızın bilgisine sunuyoruz “diye konuştu.

1,5 ile 7 gram arasında ağırlığa sahip olan, hafif olmasına rağmen ağır görünümleriyle dikkat çeken şarnel tipi küpelerinin bu dönemde revaçta olduğunu belirten Mustafa Kuşkaya; “Özel teknikle çok hafif üretilen küpelerimiz, kuyumcuların vitrininde az gramajlarıyla etkin bir görünüme sahip olacaklar. İster gece ister gündüz bayanların şıklığına şıklık katacak yeni küpe koleksiyonumuz bu yaza imza atmaya hazırlanıyor. Bir iki takı grubunda uzmanlaşmayı tercih ettik. Bunun da avantajlarını görüyoruz” dedi.

Profesyonel takı tasarımcılarıyla iş birliği yaptıklarını ve piyasada çok satan küpe modellerinin bazılarında Durin Gold’un imzasının bulunduğunu sözlerine ekleyen Kuşkaya; ürettikleri küpeler için özel kilit mekanizması tasarladıklarını ve yıllarca sıfır sorunla açıp kapanacak, son tüketiciyi hiç üzmeyecek kilit sistemleri kullandıklarını dile getirdi.