SEKTÖR > Modern Metod Ayarevi’nin sanal evi markayı tanımanın kısa yolu “www.modernmetodayarevi.com”

Modern Metod Ayarevi’nin sanal evi markayı tanımanın kısa yolu “www.modernmetodayarevi.com”

Sektörümüzün köklü ayarevlerinden biri olan Modern Metod Ayarevi; 1988 yılından buyana aralıksız sektörümüze yüksek kalite hizmet sunuyor. Değerli markamız; çalışmalarını özetleyen ve çeşitli pratik uygulamalarla, özel yazılımlarla kuyumcuların iş hayatına kolaylıklar katan internet sitesiyle dikkat çekiyor. www.modernmetodayarevi.com adresini ziyaret ederek yılların ayarevini yakından tanıyabilirsiniz….

Uzun yıllardır, Modern Metod Ayarevi; çift sistemli uygulama yapan tek ayarevi olarak, güvenli ve risksiz altın analizinin vazgeçilmez adresi oluyor. Çemberlitaş’ta, Tarihi Çuhacı Han’da, Kuyumcukent ve İstanbul Vizyon Park’ta hizmet sunan Modern Metod Ayarevi; her yıl sıfır hata hedefiyle geleceğe ilerliyor. Modern Metod’u yakından tanımak isteyenler için çok pratik bir yol var. www.modernmetodayarevi.com adresini ziyaret edenler hem kuyumculara yönelik pratik birkaç uygulamayı görebiliyor hem de firmanın çalışmaları hakkında detaylı bilgiler ediniyor.

Altın analizinde hem “titrasyon” hem de “Kupelasyon” teknikleriyle çift uygulama ile rapor hazırlayan sektörümüzün tek ayarevi olan Modern Metod; işini şansa bırakmayan ve kaliteden taviz vermeyenlere yıllardır hizmet sunuyor.

Modern Metod Ayarevi’nin ikinci kuşağını temsil eden Ömer Albora; değerli maden raporlama işlemleri haricinde, tüm ayarlar için alloy, özel imal edilen yüksek kaliteli altın tozu, gümüş nitrat, indium ve gümüş kaynak satışı da gerçekleştirdiklerini dile getiriyor.

İnternet sitelerini ziyaret edenlerin, özel bir yazılım ile hazırlanan ‘Altın milyem ayarlama’ uygulamasıyla çok ciddi hesaplardan kurtulacaklarını ve zaman kazanacaklarını kaydeden Ömer Albora; “Üreticimiz elinde bulunan ve ayarını bildiği madenin rakamlarını uygulamamızdaki boşluklara yazıyor. Ayarı yükseltmek veya düşürmek istiyorsa değeri giriyor. Bu özel hesaplama yöntemi, üreticinin istediği ayarı elde etmesi için ne kadar has altın kullanması gerektiğini anında gösteriyor. Hatasız çalışan bu milyem ayarlama uygulamasını çok sayıda sektör mensubumuz kullanıyor” diye konuştu.

Altın, döviz kurlarının güncel fiyatlarının da internet sitelerinde yer aldığını belirten Albora; birçok yaldız ve kaplama atölyesinin yüksek kalitesi nedeniyle kendilerinin özenle hazırladıkları altın ve gümüş tozlarını tercih ettiklerini, sektörümüze yüksek kaliteli hizmet sunmaya uzun yıllar devam etmek istediklerini sözlerine ekledi