SEKTÖR > Fuarın en çok beğenilen takılarına son dokunuşu yapan “Yaldızcı Cuma”ya müşterileri yıldızlı pekiyi verdi

Fuarın en çok beğenilen takılarına son dokunuşu yapan “Yaldızcı Cuma”ya müşterileri yıldızlı pekiyi verdi

Herkes memnun o daha çok memnun….

Kahramanmaraş’ın önde gelen yaldız ustalarından biri olan Cuma Kısacık; İstanbul Jewellery Show’a katılmadı ama fuardan mutlu ayrıldı. Fuara katılmamasına rağmen, fuara katılan sektörümüzün birçok değerli firmasının ürünlerine son altın dokunuşu yapan Yaldızcı Cuma; müşterilerinden övgü dolu sözler aldı. “Takılarınıza bir Yaldızcı Cuma dokunuşu yeter…”

İstanbul’da fuara katılan çok sayıda firmanın takılarındaki eşsiz parlaklığı ortaya koyan Yaldızcı Cuma, yaldız atölyesi fuar sonrası müşterilerinden bol bol teşekkür aldı. Kendine has özel altın rengiyle öne çıkan tecrübeli yaldız atölyesi; furda bol bol sipariş alınmasına vesile oldu. Gözlerden uzak ama müşterisinin gönlüne yakın olanYaldızcı Cuma; yine yoğun bir dönemde müşterilerine eksiksiz hizmet sunmanın huzurunu yaşadı.

Atölyesine giren takıların büyük bir çoğunluğunun İstanbul’a gönderilen takılar olduğunu, fuar döneminde bu oranın daha da yukarı çıktığını belirten Cuma Kısacık, “Özellikle İstanbul Jewellery Show öncesi hazırlıklar üst seviyede oldu. Fuara katılan firmalarımızın fuar sonrası bize teşekkür etmeleri, en büyük kazancımız olmuştur. Önümüzdeki dönemde çok sayıda Kahramanmaraşlı firmamızın İJS’de başarıyla yer alacağına inanıyoruz” dedi.

“Müşterilerimiz memnunsa, müşterilerimizin müşterisi memnunsa biz iki kat daha memnunuz”

İstanbul Jewellery Show’da öne çıkan markaların yüzlerce takısında imzaları olduğunu ve bu firmaların son derece başarılı bir fuar geçirmesinde katkılarının olmasından gurur duyduklarını sözlerine ekleyen Cuma usta; “Müşterimizin memnunsa çok memnunuz. Müşterimizin müşterisi memnunsa biz iki kat daha fazla memnunuz. Müşterilerimizin memnuniyeti, en büyük kazancımız olmaya devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.