SEKTÖR > 20 yıllık bir tecrübe iş hayatınıza anında iyi gelecek So CHIC ile mutlu bir gelecek hemen şimdi…

20 yıllık bir tecrübe iş hayatınıza anında iyi gelecek So CHIC ile mutlu bir gelecek hemen şimdi…

Ülkemizin ilk altın, pırlanta, gümüş mücevherleri tek konseptte birleştiren mağazalar zinciri olan So CHIC; 20 yıl içinde tüketicisini birbirinden şık ve So CHIC Mücevher ustalığıyla hazırlanan tarz ürünleriyle buluştururken, So CHIC markasına yatırım yapan kişilerin de hayallerini gerçeğe çevirdi. Bugün itibariyle ülke genelinde 80 mağazası bulunan So CHIC; genel seçimlerin ardından tüm belirsizliklerin ortadan kalkmasıyla geleceğe sağlam yatırım yapmak isteyenlere Karlı avantajlar sağlıyor.

Ülkemizin çok sayıda şehrinde Azerbaycan ve KKTC’de mağazaları bulunan So CHIC; franchise sistemi ile büyümeye devam ediyor. Şu an itibariyle 80 mağazası bulunan So CHIC Mücevher Mağazalar Zinciri; kısa sürede kendisine yapılan yatırımı sahibine fazlasıyla geri iade ediyor.

Sezgin Group ve So CHIC Mücevher Mağazalar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sezgin; yaklaşık 100 bin dolar ile en az 50 m2 büyüklüğünde olan bir So CHIC mağazasını isteyen yatırımcının açabileceğini ve bu yatırımın ortalama 2 ile 3 yıl içinde sahibine geri döneceğini söyledi.

Yaya trafiğinin yoğun olduğu, şehrin öne çıkan AVM veya popüler caddesinde So CHIC mağazası açılabileceğini belirten Hakan Sezgin; “So CHIC 20 yıl içinde çok geniş kitlelere ulaştı ve ülkemizin en çok tanınan mücevher mağazalar zincirlerinden biri oldu. Ulusal çapta ciddi reklam ve tanıtımlara devam ediyoruz üstelik Pazarlama faaliyetlerimiz bunlarla da sınırlı değil So CHIC; hem pırlanta, hem altın hem de gümüş ürün gamını aynı çatı altında yer veren tek ulusal markamız olmaya devam ediyor. Hem bu özelliğimizi küreselleşen dünyanın yeni evreni Dijitalde de fazlasıyla vurguluyoruz ve Dijital pazarlama Faaliyetlerimize de devam ediyoruz. İster sektörümüzden olsun ister sektör dışından olsun işini aşkla yapacak, birbirinden şık tasarıma sahip mücevherleri satmaktan haz alacak yeni iş ortaklarımızla geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

So CHIC mağazası açacak olan paydaşlarına A’dan Z’ye eğitim desteğinden başlayarak var olan her konuda destekleyici olduklarını vurgulayan Sezgin; ülkemizin birçok Şehrinde So CHIC mağazasının rahatlıkla açılabileceğini, bazı şehirlerimizde de ikinci So CHIC mağazasının işletilmesinin Rekabetten doğan karlı bir yatırım olacağını ifade etti.

Erzurum, Van, Giresun, Şanlı Urfa, Diyarbakır, Artvin, Kayseri, Malatya, Rize, Nevşehir, Aydın, Kütahya, Marmaris, Kuşadası’nda So CHIC mağazalarının hemen açılabileceğini ve hızla gelişen bu bölgelerde yatırım yapanların hızla yatırımlarını geri kazanacağını sözlerine ekleyen Sezgin; yılın ikinci yarısının tüm sektörümüz adına verimli geçmesini dilediğini ifade etti.