SEKTÖR > Fuarda bazı takıların ekstra parlak ve güzel olmasının SIRrı nedir acaba?

Fuarda bazı takıların ekstra parlak ve güzel olmasının SIRrı nedir acaba?

“Sır Yaldız” İJS Ekim fuarına katılacak olan birçok müşterisinin en yeni modellerine altın dokunuş yaptı… Birbirinden güzel takılar Sır Yaldız atölyesinden yola çıktı… Fuar katılımcısı değil ama Sır Yaldız’ın emeği ve farklı işçiliği gözler önünde olacak…

Yine bir fuar dönemi yine en yeni tasarımların sahne alma zamanı. Vitrinlerde tüm ihtişamıyla alıcısını bekleyen takılar; üretimin son aşamasında işinin ehli yaldız atölyesine geliyor. 2023 yılının en çok göze çarpan ve en hızlı çıkışını yakalayan yaldız atölyelerinden biri olan Sır Yaldız; fuar öncesi çok yoğun çalıştı ve fuarın en göz alıcı takılarına son imzayı attı. Cila hizmetini de kendi bünyesinde veren Sır Yaldız’ın dokunduğu takılar; fuar alanında onlarca stant içinde sergilenecek. Artık bu özel işçilik kalitesi SIR olmaktan çıkıyor.

Büyük bir emek ile üretilen ve takıseverlerin beğenisine sunulan birbirinden özel takıların, fuar dönemlerinde çok daha fazla göz önüne gelmesi bekleniyor. Üreticiler fuar alanına gelen alıcılara ürünlerini sunarken, göz alıcı görüntüye sahip olan takılar; öne çıkıyor. Rakiplerinden renk tonuyla ayrılmak isteyen, göz alıcı parlaklığa ulaşmak isteyen ve yıllarca kaplamasının ilk günkü kalitesiyle varolmasını isteyen kuyum üreticileri, yaldız yapan firmalar arasında çok titiz bir seçim yapıyor. Yakın zaman önce kapısını aralayan, her biri kendi alanında tecrübeli ustaların karışımından meydana gelen Sır Yaldız; ilk kez İJS fuar yoğunluğu yaşıyor.

SIR Yaldız firma ortağı Ebru Günen Karakurt; fuar dönemlerinde birçok müşterilerinin fuara yakın tarihlerde takılarını atölyelerine getirdiklerini, her bir takı için özenle hizmet sunan atölyelerinin bu yoğunluk karşısında ekstra mesai yaptığını söyledi.

Yaldız hizmetinde takının bir suya indirilip çıkartılmasıyla işlemin tamamlanmadığının altını çizen Ebru Karakurt; “Ben değerli üreticilerimizin yerinde olsam üretim planlamasını daha özenli yaparım. Yaldız atölyesine ‘lütfen mümkünse bizim işimizi hızlı yapmayın’ derim. Özellikle fuar döneminde işlerin son dakikaya bırakılmamasını şiddetle tavsiye ediyorum” dedi.

Firmanın bir diğer ortağı Kaan Karakurt; ilk kez İJS fuar yoğunluğunu yaşadıklarını, yakın zaman önce atölyelerini iki kat büyüterek iki kat daha fazla işlem hacmi elde ettiklerini belirterek; “Fuar öncesi büyüme yapmamız çok akıllıca oldu. Müşterilerimizin taleplerine hızla yanıt verdik. Fuar alanında birçok takının üstünde gözle görülmeyen emeğimiz olacak. Önümüzdeki yıl Sır Yaldız olarak yatırımlarımıza devam edeceğiz. Her tür metale profesyonel kaplama yapacak tekniği ve teknolojiyi atölyemizde uygulamayı planlıyoruz. Fuara katılacak olan tüm firmalarımıza başarılar dilerim” diye konuştu.