SEKTÖR > En iyisini müşterim bilir…

En iyisini müşterim bilir…

Müşteri memnuniyetini sözde değil özde bir anlayışla benimseyen Nova Gold; gelen talepleri hemen olumlu bir şekilde yanıtlıyor. Nova Gold mutlu Nova Gold ile çalışan daha da mutlu…

Yeni dönemde atölyesinin dışına çıkan ve perakende kuyumcularını düzenli bir şekilde ziyaret eden Nova Gold; yıllardır ürünlerinin yer aldığı kuyumcu vitrinlerine aracısız ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Yakın zaman önce sahaya inen Nova Gold; müşterilerinin son dönemdeki talepleriyle daha fazla hafif takı grubunda üretim yapmaya ağırlık verdi. Bol bol müşterilerini dinleyen Nova Gold; en iyisini müşterim bilir sloganıyla çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor…

Yıllardır yüksek kaliteli ürünlerini dev markalara sunan, aracılar vasıtasıyla ülke genelinde yüzlerce kuyumcu vitrininde yer alan Nova Gold; artık müşteri kitlesiyle direkt iletişim kurmanın mutluluğunu yaşıyor. Şu anda iki mobil ile 40’tan fazla ilimizi düzenli ziyaret eden Nova Gold pazarlama ekibi; çok yakın zaman içinde müşterilerinden gelen yoğun talebin de etkisiyle 3’üncü ekibini sahaya sürecek.

Yeni ekipleriyle birlikte yılda 220 bin km’den fazla yol yapacaklarını, çok kısa sürede perakende kuyumcularıyla aracısız çalışmanın avantajını yaşadıklarını ve yaşattıklarını kaydeden firma sahibi Erdal Durukal; “Atölyemizden uzun yıllar sonra dışarı çıktık. Biz yaptık bu ürünler ortaya çıktı demedik. Bol bol kulak kabartıyoruz. Müşterilerimizin isteklerini yeni modellerimize aktarıyoruz. Nova Gold; son dönemde hafif takı grubunda vites yükseltti. Bu ürün grubuna çok yabancı değildik. Kısa sürede adapte olduk ve ortaya çok iyi ürünler çıktı. Sevgililer Günü münasebetiyle güzel bir yoğunluk yaşadık. Şimdi sezon açılışı anlamı taşıyan Nisan ayına ve Mayıs ayındaki Anneler Gününe konsantre olacağız” diye konuştu.

Günün gelişen ticaret koşulları içinde artık üreticilerin kendi ürünlerini pazarlamak zorunda kaldığını kaydeden Nova Gold firma sahibi Erdal Durukal, “Perakende kuyumcu dostlarımız bizi yanlarında görmek istiyorlardı. Zorlu ekonomik şartlar altında, aracılar olmadan hem üretici hem de perakende kuyumcusu daha avantajlı bir ticaret yapabilme imkanı buluyor. Kısa sürede büyük ilgi gördük. Yakın zaman içinde ziyaretlerimizi 55 ile çıkarmayı planlıyoruz. Müşteri portföyümüzü ciddi oranda arttırdık. Yeni mobil ekibimizle daha hızlı servis sunma ve yeni bölgelere ulaşma imkanı elde edeceğiz” diye konuştu.