SEKTÖR > Revaç ile size her yer İstanbul

Revaç ile size her yer İstanbul

Sektörümüzün deneyimli yarımamül ve kalıpçılık firmalarından Revaç Kuyumculuk; yarı mamül ürün grubunda ülkemizin önde gelen kuyum üreticileriyle çalışmanın gururunu yaşıyor. Sektörümüzün kalbinin attığı İstanbul’un dışında Anadolu’dan da çok sayıda üreticinin tercihi olan Revaç; en güncel ve trend ara parçaları hızla üreticiye ulaştırıyor. Uygun fiyat politikası ve geniş çeşitliliğiyle Anadolu kuyumcusunun da üretim gücünü arttıran, ek zaman kazandıran ve işgücü tasarrufu yapmasına imkan tanıyan Revaç ile size her yer İstanbul….

Yılların deneyimli yarımamül ve kalıpçılık markası Revaç Kuyumculuk; her geçen gün daha fazla artan yarı mamül çeşitliliğiylle kuyum üreitcisinin iş hayatına konfor katmaya devam ediyor. Online olarak da müşterilerinin siparişlerine yanıt veren Revaç; ülkemizin her noktasına siparişlerini hızla ulaştırıyor. Revaç; sadece İstanbul’daki üreticilere değil Anadolu’daki üreticilere de katkılar sağlıyor.

Revaç ile son yıllarda çok sayıda Anadolu’dan gelen kuyum üreticisinin tanıştığını, geniş ürün portföylerindeki mutlaka bir çeşidin üreticinin isteğine uyduğunu vurgulayan firma sahibi Süleyman Karaaslan; “Kahramanmaraş, Adana, Ankara, Elazığ, Antalya, Uşak, Gaziantep gibi illerimizden kuyum üreticileri bizi ziyaret ediyor ve onların iş hayatına kolaylıklar katmamızı istiyorlar. Biz herkese aynı yaklaşıma sahibiz. Fiyatlarımız uygun ve her müşterimiz için aynı tarifeye sahibiz. Bir kere bizimle çalışan, bir daha bizi bırakmıyor” diye konuştu.

Gaziantep Ortadoğu Kuyumculuku Fuarına katılan birçok firmanın da yeni modellerinde Revaç’tan destek aldığını kaydeden Karaaslan; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sürekli atölyemize yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Mücevher üreticisinden tutun da hayalet kolye üreten atölyelere bile hizmet sunabiliyoruz. “Revaç, üreticinin derdine ilaç” sloganımızla hareket ediyoruz. Anadolu kuyum üreticisine İstanbul’da popüler olan takı modellerinin birçok ara parçasında hızla yardımcı oluyoruz. Şimdiden İstanbul Jewellery Show Ekim heyecanı başladı. Çok sayıda yeni tasarım için biz de dostlarımıza yardımcı olacağız. Hep yeni, her zaman yeni. Revaç’ta kalın…”