SEKTÖR > “Taşçı Kilit” kalitesine hiç bu kadar yakın olmamıştınız Taşçı Kilit Kuyumcukent mağazası açıldı

“Taşçı Kilit” kalitesine hiç bu kadar yakın olmamıştınız Taşçı Kilit Kuyumcukent mağazası açıldı

Taşçı Kilit & Yarı Mamul toptan satış mağazasını hizmete soktu. Yeni yıla ilk önce üretim merkezini yeni adrese taşıyarak başlayan ve son derece önemli yatırımlarla tüm birimlerini biraraya getiren Taşçı Kilit; hiç ara vermeden ikinci büyük yatırımını Kuyumcukent’e yaptı. Tecrübeli marka Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 3’üncü kat 3’üncü sokak 8 numara’da, sektörün kalbinin tam orta noktasında…

Ülkemizin hızla yükselen markalarından biri olan ve kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katan Taşçı Kilit & Yarı Mamül; yeni yıla yepyeni yatırımlarla iddialı giriş yapmaya devam ediyor. İlk önce yılın başında atölyesini ve kalıphanesini yepyeni ve dev bir üretim merkezinde biraraya getiren tecrübeli marka şimdi de İJS Mart fuarı öncesi showroomunu hizmete soktu.

Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 3.3.8’no da kapılarını aralayan Taşçı Kilit & Yarı Mamül mağazası; başta kilit olmak üzere birçok yarı mamülü kuyum üreticisine en uygun şartlarda yüksek kalite eşliğinde sunuyor.

Taşçı Kilit firma sahibi Michael Taşçı; İJS’nin Mart ayağına mağazalarını yetiştirmek için büyük gayret gösterdiklerini, uzun süredir hayal ettikleri Kuyumcukent showroomlarının titiz bir hazırlık döneminin ardından kapısını araladığını söyledi.

Önümüzdeki yıl İJS’ye katılımcı olacaklarını belirten Michael Taşçı; “2023 yılı tam anlamıyla bizim açımızdan yatırım yılı oldu. Ana branşımız kilit üzerine zaten her tür çeşide sahiptik. Yeni üretim tesisimizde yarı mamül ürün grubundaki çeşitliliğimizi de her geçen gün arttırıyoruz. Sektörden kazandığımızın büyük bir bölümünü tekrar sektörümüze yatırım olarak geri yansıtıyoruz” diye konuştu.

İJS Mart fuarı için İstanbul’a gelecek olan yerli, yabancı tüm sektör mensuplarını yeni açılan Kuyumcukent mağazalarında beklediklerini sözlerine ekleyen Taşçı; büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diledi ve Kahramanmaraşlı kuyumculara da bu zor günlerde kendi branşlarında ellerinden gelen tüm desteği sunacaklarını ifade etti.