SEKTÖR > BALABAN ile yeni sezona hazırlanan kuyumcular hızla en yeni modelleri vitrinlerine taşıyor

BALABAN ile yeni sezona hazırlanan kuyumcular hızla en yeni modelleri vitrinlerine taşıyor

İç Anadolu bölgemiz başta olmak üzere birçok ilimizdeki kuyumcuların, çok farklı ürün taleplerine hızla cevap veren, yılların deneyimli markası Balaban Kuyumculuk; genel seçimlerin ardından artacak düğünleri de hesap ederek, en yeni ve özel tasarımlarını müşterilerine sunmaya başladı. Rahmetli Turan Keser’den aldığı bayrağı ileri taşımaya kararlı olan İşinsanı Defne Keser ve şirketin tecrübeli Genel Müdürü Burak İlgin; kıymetli markayı geleceğe emin adımlarla taşıyorlar. Yılın ikinci yarısında iç piyasada kuyum alışverişinin en üst seviyeye çıkacağını ve şu an itibariyle altın fiyatlarının vatandaş tarafından makul kabul edildiğini kaydeden Genel Müdür Burak İlgin; atölyelerinin titiz çalışmalar yaparak müşterilerinin siparişlerini tam zamanında teslim ettiklerini söyledi. Geniş ürün çeşitliliği ile Balaban’la birlikte yola devam eden kuyumcuların iş konforu yine üst seviyede…

Geniş ürün çeşitliliğiyle müşterilerine hızlı ve kaliteli çözümler sunan Balaban Kuyumculuk; piyasa şartlarına en uygun yeni tasarımlarını genel seçimlerin hemen ardından vitrinlere taşıyor. Haziran ayı ile birlikte artacak olan düğünleri de hesaba katan Balaban Kuyumculuk; gelinlerin damada ‘Evet’ demesinin ardından markalarının özenle hazırlanan takılarına da ‘Evet’ demesini planlıyor. Balaban Kuyumculuk Genel Müdürü Burak İlgin; yılın ilk 5 ayını oldukça başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını, yılın ikinci yarısının ilk yarısından daha da hareketli geçmesini beklediklerini söyledi.

Herkesin alım gücüne uygun ve son derece şık dizaynlara sahip yeni modelleri üretim bandından çıkardıklarını kaydeden Burak İlgin; “Bu yıl kelepçe takı grubunun öne çıktığını görüyoruz. Artık fusion tekniği ile üretilen takılar, ülkemizin dört bir yanındaki kuyumcuların vitrininde yer elde etti. Biz de yakın tarihli birçok yeni modelimizde fusion kullanıyoruz. Bildiğiniz gibi bir ayağımız sürekli İstanbul’da. Sektörümüzde yaşanan gelişmeleri ve yenilikleri anında Anadolu’daki müşterilerimize aktarma misyonumuz bizim en önemli artılarımızdan biridir“ diye konuştu.

Burak İlgin; mevcut piyasa şartlarını çok iyi analiz ederek, müşterilerinin değişen beklentilerine hızlı bir şekilde yanıt verdiklerini, atölyede ve sahada yer alan Balaban çalışanlarının birbirleriyle etkin bir iletişim içinde bulunduğunu, piyasada yaşanan gelişmelerin hızla üretim merkezine aktarıldığını vurgulayarak; “Birçok yeni modelimiz piyasaya çıktığı gün ilgi görüyor. AR-GE çalışmalarına verdiğimiz önem, yaptığımız yeniliklerin çok daha rafine ve nokta atışlı olmasına yol açıyor” dedi.