SEKTÖR > Gold Glorya’dan dev yatırım pek yakında

Gold Glorya’dan dev yatırım pek yakında

Kahramanmaraş kökenli genç ve dinamik kuyum markası Gold Glorya; yeni yıla önemli bir yatırıma imza atarak giriş yapıyor. Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde 400 m2 büyüklüğünde yeni üretim merkezini hayata geçirmeye hazırlanan Gold Glorya; yeni hedeflerine yeni takı modellerine, yeni adresinden yol alacak. Gold Glorya sektörden kazandığını yine sektörün ve markasının gelişimi için harcamayı tercih ediyor…

Yeni yıl ile birlikte 5’inci yaşına giriş yapmaya hazırlanan Gold Glorya; gelişime ve değişime yeni dönemde de ara vermeden devam edecek. Birçok farklı takı grubunda başarıyla üretim gerçekleştiren, 2022 yılında 8 ayar takı üretimiyle Anadolu’ya 8 ayar takıları sevdiren marka konumuna gelen Gold Glorya; yeni yıl ile birlikte yeni üretim merkezi’ne taşınıyor. Yine Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde faaliyetlerine devam edecek olan dinamik marka; son derece geniş ve ileri teknoloji ile donanmış akıllı üretim merkezinde kilolarca takı üretimine devam edecek.

Gold Glorya Kuyumculuk firma sahibi İsmail Çatalbaş; 8, 14 ve 22 ayar takı üretimine yeni adreslerinde devam edeceklerini, birçok farklı grubunda Gold Glorya kalitesinin ve kendine has özel renginin Türkiye’deki kuyum vitrinlerinde yer almaya devam edeceğini söyledi.

2022 yılında işlem hacimlerini 2 kat büyütmeyi başardıklarını, Türkiye’nin en önemli dev markalarının çözüm ortağı haline geldiklerini kaydeden İsmail Çatalbaş; “Yeni hedeflere ve yeni projelere konsantre olmak için çok daha gelişmiş bir üretim tesisine ihtiyacımız vardı. Tamamen profesyonel iç mimarlar ile dizayn edilen, birçok bölümün ayrı ayrı konumlandırıldığı yeni üretim merkezimiz gücümüze güç katacaktır. Ankara’daki toptan satış mağazamız yeni yılda yine İç Anadolu bölgesindeki kuyumculara hizmet vermeye devam edecek. Önümüzdeki süreçte İstanbul’da ofisimizin olmasını da planlarımız arasına dahil ettik. Yıllardır kuyumculuk sektörünün içindeyiz. Bu sektörde kazandıklarımızı yine Türk kuyumculuğunun gelişimi adına pozitif yatırımlara yönlendirmeye devam edeceğiz.”