SAĞLIK > Ustaların Karışımı “Sovran Gold” Atölyesinde üretilen takılar ile Dünya kadınının kalbini kazanmanız çok kolay olacak…

Ustaların Karışımı “Sovran Gold” Atölyesinde üretilen takılar ile Dünya kadınının kalbini kazanmanız çok kolay olacak…

Ustaların karışımı sloganıyla yaklaşık 6 aydır çalışmalarını sürdüren “Sovran Gold”, kısa süre içinde özellikle ihracat yapan firmalarımızın arkasında görülmeyen güç oldu. Özgün çizgileriyle ve yüksek kalitesiyle 6 ay gibi kısa bir sürede, sektörümüzün seçkin markalarının tercihi olan Sovran Gold; yurtdışı açılımlarınızda size çok iyi gelecek.

Deneyimli kuyumcular Mehmet Uzelli ve Muhammed Ayaz ortaklığı ile yakın zaman önce kapısını aralayan Sovran Gold; kısa sürede yaptığı özel tasarımları ve titiz işçiliğiyle sektörümüzün önde gelen firmalarının tercihi oldu.

Sovran Gold firma ortağı Mehmet Uzelli; çok kısa süre geçmesine rağmen markalarına gösterilen yakın ilginin kendilerini mutlu ve gelecek adına motive ettiğini, 2024 yılında altın fiyat farklılığın da kapanmasıyla kuyum ihracatının tekrar eski güzel günlerine döneceğini söyledi.

Son dönemde içi dolu, gurmet tarzı takı modellerine yurtdışından talebin arttığını kaydeden Mehmet Uzelli; “2023 yılının zorlu piyasa koşullarında ihracat yapan firmalarımızın daha garanti ürünleri ihraç etmeyi tercih ettiğini gözlemledik. Dünya genelinde popüler olan, çok satan modellere ağırlık verildi. Yepyeni gün yüzü görmemiş koleksiyonların riskine çok fazla girilmedi” diye konuştu.

Uzelli; zor, kolay, fusion, döküm diye ayırt etmeden atölyelerinde üretim yaptıklarını, zorlu piyasa koşullarında markalarının Dünyaya geldiğini belirterek “Piyasaların sakinliğinde bol bol yeni tasarımlara imza attık. Adaptasyon süresi hiç yaşamadık. En büyük gücümüz takımımızın tecrübesi oldu. Ürettiğimiz takıların %70’ini yurtdışına gidiyor. Her geçen sene takı zevklerinde ortak beğeniler öne çıkıyor. Özellikle yeni nesil birbirlerine çok uzak coğrafyalarda yaşasalar bile internetin de etkisiyle takı trendlerinde ortak zevklerde buluşuyorlar” dedi.