SEKTÖR > Kelepçe Takı Her Yerde Ama Bir Yerde Daha Farklı “Seçkin Gold”

Kelepçe Takı Her Yerde Ama Bir Yerde Daha Farklı “Seçkin Gold”

Ülkemizin köklü kuyum üreticilerinden biri olan Seçkin Gold; yıllardır kelepçe takı grubuna ayrı bir önem veriyor ve bu ürün grubunun aranan markalarından biri olmayı başarıyor. Seçkin Gold’un özellikle 22 ayar görünümlü, kendine has rengi olan 14 ayar kelepçe koleksiyonu her dönem ilgi görüyor. Yakın zaman önce Şeref Han’da yeni adresine geçen Seçkin Gold; yaz döneminde kuyumculara çok farklı modellerde, kelepçeler sundu.

14 ayar fantezi kelepçe takı grubu herşeye rağmen bu yaz mevsiminde de yine kuyumcuların en çok sattığı takı çeşidi arasında yer aldı. Yüksek altın fiyatlarıyla birlikte, oldukça hafif üretilebilme avantajıyla, klasik bilezik ile tatlı bir rekabet içinde olan kelepçe; her yaş grubundan talep görüyor.

Seçkin Gold firma sahibi Murat İpçioğlu; markalarının çok farklı takı gruplarında üretim yaptığını, kelepçe takı grubunun her zaman kendileri açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Hem döküm hem astar teknikleri kullanılarak yapılan, otantik ve klasik çizgilere sahip kelepçelerin yanısıra bazı modellerde modern çizgilere de yer verdiklerini belirten Murat İpçioğlu; “Defalarca kalite kontrolden geçen ürünlerimizin, birçok kuyumcunun iş potansiyeline katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bizim bileziklerimiz; taşının yüksek kalitesi, özenli işçiliği ve hafif gramajlarda olmasıyla satış esnasında kuyumculara büyük avantaj sağlıyor. Bir de 22 ayar takıların rengini birebir 14 ayara yansıtma becerimiz, müşterilerimiz tarafından takdir görüyor” diye konuştu.

Kelepçe takı grubunun son yıllarda sürekli yükselen bir trende ve kullanım sıklığına kavuştuğunun altını çizen İpçioğlu; bilezik kadar çok geniş bir mazisi olmamasına rağmen kelepçenin ciddi bir alıcı kitlesine kavuştuğunu, hem bileklik hem de bilezik kullanan takıseverlerin kelepçe kullandıktan sonra bu takıdan kolay kolay vazgeçemediklerini sözlerine ekledi.