SEKTÖR > Dil Gold gelişimine 2022 yılında da devam etti

Dil Gold gelişimine 2022 yılında da devam etti

Zorlu takı modellerini üreten Dil Gold; 2022 yılını başarıyla tamamlıyor. 2022 yılında büyük bir yatırım yapan, Kuyumcukent’teki atölyesini çok daha modern ve büyük bir şekilde İstanbul Vizyon Park’a taşıyan Dil Gold; kazandığını yine markasının gelişimi için tereddütsüz yatırımlara yönlendiriyor. İhracat alanında başarılı çalışmalara da imza atan ve artık ürettiği her 3 takının 2’sini ihraç eden Dil Gold; 2023 yılına olumlu beklentiler ve yeni büyüme hedefleriyle giriş yapıyor.

Pandemi döneminde sektöre merhaba diyen Dil Gold; 2022 yılında önemli yatırımlara ve gelişimlere sahip oldu. Atölyesini İstanbul Vizyon Park’a taşıyan, rolex tarzı takı üretimiyle tanınan Dil Gold; kısa sürede İVP’de başarılı oldu. Üretim parkurunu en yeni cihaz ve makinelerle güncelleyen genç marka; birçok yeni tasarımı da hayata geçiriyor.

Firma sahibi Ömer Dil; “Vizyon Park’a geçerek özellikle şarnel takı grubunda ciddi bir üretim gerçekleştirme hedeflerini hayata geçirdiklerini, ürettikleri takılarda kullanılan tüm ara parçaları kendi atölyeleri bünyesinde üretme kabiliyetine eriştiklerini söyledi.

2022 yılını çok başarılı geçirdiklerini, özellikle ihracat alanında önemili bir çıkış yakaladıklarını kaydeden Ömer Dil; “Rolex takı grubu ana kalemimiz olmaya devam edecek. Hem deneyimli hem de genç bir kadroya sahibiz. Üretici kimliğimizden sapmadan, pazarlama ve satış sevdasına düşmeden bizden ürün alan değerli iş ortaklarımıza titiz hizmet anlayışımızı sürdüreceğiz. Ağırlıklı olarak ihracata gönderilen takılarımızla, Türk kuyumculuğunun başarılı örneklerinin Tüm Dünyaya yayılması adına önemli bir misyona sahip olduğumuzun bilincindeyiz” diye konuştu.