SEKTÖR > “ALEX MAKİNE” yenilenen internet sitesi ile E İhracatta başarılı sonuçlar hedefliyor

“ALEX MAKİNE” yenilenen internet sitesi ile E İhracatta başarılı sonuçlar hedefliyor

Kuyum üreticisinin ihtiyacı olan alet, ekipman ve makineleri yıllardır en uygun şartlarda bünyesinde bulunduran Alex Makine; yaklaşık 6 aylık titiz bir çalışmanın ardından internet sitesini baştan aşağı yeniledi. Markanın bünyesinde bulunan 3000’den fazla ürünü siteye taşıyan Alex Makine Pazarlama Departmanı; yeni hedef olarak, E İhracatta etkin sonuçları elde etmeyi amaçlıyor. Yurtiçinde yıllardır online olarak 2000’den fazla üyesine satış gerçekleştiren Alex; www.alexmakina.com sitesiyle Dünyada 100’den fazla ülkeye ihracat yapacak.

Sektörümüzde üreticinin yakından tanıdığı ve yıllardır titiz hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Alex Makine; sanal alemde yer alan sitesinde kapsamlı bir güncelleme gerçekleştirdi. Baştan aşağı yenilenen www.alexmakina.com sitesi; markanın piyasaya sunduğu 3000’in üzerindeki ürünü tek bir platformda topluyor.

Yurtiçinde yıllardır online başarılı satışlar gerçekleştirdiklerini ve şimdi yenilenen siteleriyle Dünyaya açılmayı planladıklarını kaydeden Alex Makine Genel Müdürü Ümit Çağlar; “Yeni ürünler, üye ol indirim kazan, ürün videoları, outlet ürünler gibi birçok yeni bölümü sitemizin yeni versiyonuna ekledik. 3 kişilik bir ekibimiz, 6 ay boyunca titiz bir çalışma sergileyerek, tüm ürün stoklarımızı eksiksiz bir şekilde internet sitemize naklettiler. İngilizce ve Türkçe dillerinde yayınlanan sitemiz ile artık yurtdışından sipariş alınacak. Markamızın başarılı ihracat çalışmalarına, E İhracat alanından da önemli katkılar gelecektir. Biz de birçok markamız gibi ihracatı milli bir görev olarak kabul ediyoruz” diye konuştu.

100’den fazla ülkeye, farklı kargo firmaları eşliğinde ürün gönderebileceklerini belirten Ümit Çağlar; “Sitemizde herkes huzur içinde alışveriş yapabilir. Yüksek güvenlikli ödeme sistemlerine sahibiz. Son dönemde çok sayıda ürünlerimizin videolu tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Aktif olarak döviz kuruna göre her yarım saatte bir sitemiz otomatik güncelleniyor ve ürün stokları da aynı şekilde güncel olarak ekrana yansıyor” dedi.

Sizde ürün detaylarının ve fiyatlarının şık görsellerle aktarıldığı, yenilenen www.alexmakina.com.adresini yakından ziyaret edebilir, istediğiniz ürünü güvenle sipariş edebilirsiniz. Çözüme kavuşmak için doğru adrese bir tık uzaktasınız….