SEKTÖR > Bir gülüşün bir kilo altından değerli olduğu atölye… “Yaldızcı Cuma”

Bir gülüşün bir kilo altından değerli olduğu atölye… “Yaldızcı Cuma”

İşini büyük bir titizlikle yapan ve her zaman samimi, güleryüzlü, sorun çözücü yaklaşımıyla büyük takdir toplayan Yaldızcı Cuma usta; yeni yıla yoğun bir iş temposuyla giriş yaptı. Yüksek kaliteli işçiliğinden asla taviz vermeyen Yaldızcı Cuma Atölyesi; Kahramanmaraş’ın seçkin üreticilerinin vazgeçilmez adresi oluyor. Altının en güzel hali, Cuma ustanın son dokunuşundan sonrası….

Kahramanmaraş Altınşehir’de sektörün seçkin markalarına hizmet sunan Cuma Usta; birçok takıya özel renklerini katıyor, farklı bir parlaklığa kavuşması için gece gündüz çalışıyor. Atölyesine giren takıların büyük bir çoğunluğunun İstanbul’a gönderilen takılar olduğunu belirten Cuma Kısacık, “Altınşehir’de çok güzel bir çalışma ortamına sahibiz. Biz kendimizi müşterimizin adeta çözüm ortağı olarak görüyoruz. Güleryüzlü ve samimi, titiz çalışma tarzımızı hiçbir zaman bozmadan, mesleğimizi icra etmeye devam edeceğiz. Çekirdek kadromuzla, çok sayıda Maraşlı firmamızın tercihi olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bir kaplamanın uzun ömürlü olmasında ve ilk günkü rengini uzun dönem üzerinde taşımasında yaldız, kaplama ustalığının dışında madenin de kaplamayı üzerinde taşımaya hazır halde bulunmasının önemine dikkat çeken Yaldızcı Cuma Usta açıklamasını şöyle sürdürüyor:

“Özellikle 8 ayar takılarda ortaya kararma çıkmasın veya uzun yıllar rengini muhafaza etsin diye üretim aşamasında titiz çalışmalar yapılması gerekiyor. Bu durumda sadece bizim kaliteli yaldız işçiliğimiz yeterli olmayacaktır. Biz müşterilerimizle sık sık istişarede bulunuyoruz. Günümüzde merdiven altı olarak tabir edilen ve çok daha uygun işçilik fiyatıyla kaplama hizmeti sunan atölyeler var. Bu atölyelerin çalışmaları ilk başta üreticimize uygun fiyatıyla cazip geliyor fakat kısa süre sonra son tüketicinin şikayetleri başlıyor ve dimyata pirince giderken evdeki bulguru da kaybediyor. Markamız Yaldızcı Cuma; 3 -5 saygın yaldız atölyesiyle, kaliteli hizmetini geliştirmek adına tatlı bir rekabet içindedir. Bu rekabet hem bize hem rakiplerimize artı sağlıyor ve gelişimimizi hep diri tutuyor. İşimizde tecrübe kadar, bilgi ve son teknolojiyi takip etmekte büyük önem teşkil ediyor.”