SAĞLIK > Aradığın yarı mamül sana bir tık uzakta

Aradığın yarı mamül sana bir tık uzakta

Sektörümüzün deneyimli yarı mamul markası Revaç Gold; yenilenen internet sitesine 2022 yılı dev ürün kataloğunu da dahil etti. A’dan Z’ye binlerce ara parça, yarı mamül, zincir ve daha birçok üretimde kullanılacak ürünler size sadece bir tık uzakta. Bir Dünya “Revaç” parmaklarınızın ucunda. www.revacgold.com anında çözüm…

Çeyrek asırlık bir dönemi geride bırakan yarı mamul, kalıp üretimiyle ülkemizin önde gelen üreticilerinin çözüm ortağı olan Revaç Gold; baştan sona yenilenen www.revacgold.com sitesiyle yerli ve yabancı kuyumcuların avucuna geliyor. İngilizce, Arapça ve Türkçe hazırlanan Revaç’ın yeni sitesi, aynı zamanda 2022 yılı online dev kataloğuyla da dikkat çekiyor.

Aradığınız yarı mamülün kodunu söylemeniz veya internet üzerinden siparişi geçmeniz oturduğunuz yerden Revaç kalitesine ulaşmanız anlanıma geliyor. www.revacgold.com sitesine giren sektör mensupları, aradıkları yarı mamul ürünlerini tüm detaylarıyla kolayca bulabiliyor ve hızlı bir şekilde firma ile iletişime geçebiliyor.

Yarı Mamul alanında geniş ürün portföylerinin bulunduğunu ve çeşitliliklerini sürekli arttırdıklarını vurgulayan firma sahibi Süleyman Karaaslan; “Sitemize giriş yapacak olan sektör mensuplarımız geniş ürün çeşitliliğimizi yakından görebilirler. Online kataloğumuz tamamen kullanıcı dostu olarak hazırlandı. Ürünün kodu, ağırlığı, kalınlığı gibi önemli parametreleri yazdık. Buradan online sipariş vermek çok kolay” dedi.

Günümüzün hızlı üretim çarkında, firmaların doğru ve kendilerini yakından tanıyan bir yarı mamul üreticisiyle birlikte hareket etmelerinin büyük avantaj sağladığını vurgulayan Süleyman Karaaslan; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Farklı ayarlarda yarı mamül ürünler müşterilerimize sunuyoruz. Firmaların bizlerden talepleri oluyor ve bizim portföyümüzde istedikleri parçalar olmasa da tasarımcılarımız yeni çizimler yaparak, müşterimize olumlu yanıt veriyoruz. Yarı mamullerimizin tamamına yakını kendi atölyemizde üretiliyor” diye konuştu