SEKTÖR > Mağazanızdaki hesap çarşıya uymuyorsa “HS Gold Concept” ile henüz tanışmamışsınız demektir

Mağazanızdaki hesap çarşıya uymuyorsa “HS Gold Concept” ile henüz tanışmamışsınız demektir

Kapalıçarşı Kılıççılar Kapısının girişinde yer alan HS Gold; altın fiyatlarının rekor kırdığı bu dönemlerde, en ekonomik ve avantajlı takı satışlarıyla birçok kuyumcunun işlerinin durma noktasına gelmesini engelliyor. Yüksek altın fiyatlarıyla birlikte yaşanan daralma karşısında, ekonomik takılar ve alırken uygun fiyatla satın almak daha da büyük önem teşkil ediyor. Kuyumcunun mağazasındaki hesap çarşıya uymuyorsa, bir de HS Gold’un kapısından içeri girin… Avantajlı alışveriş ile herkes nefes alacak…

Serkan Çağman ve Hüseyin Baysal tarafından kurulan HS Gold Concept; her gün İstanbul’dan ve Anadolu’dan gelen onlarca kuyumcuya ev sahipliği yapıyor. Altın fiyatlarının rekor üstüne rekor kırdığı bu günlerde, HS Gold’un ekonomik ve iddialı uygun fiyatlı ürünleri kuyumcuya adeta teselli oluyor.

HS Gold Concept firma ortağı Hüseyin Baysal; zaten Kasım ve Aralık, Ocak aylarının kuyum ticareti açısından yılın en sakin dönemlerini oluşturduğunu, bir de bunun üstüne aniden yükselen altın fiyatları sebebiyle insanların takı almak konusunda oldukça çekimser bir döneme girdiklerini söyledi.

Bu zorlu piyasa koşullarında yavaşlamanın değil durmanın sorun oluşturacağını vurgulayan Hüseyin Baysal; “Tabi ki hepimizin olduğu gibi bizim de işlerimizde tempo düştü. Çarşının en uygun fiyatlı ürünlerini sunmak gibi ciddi bir misyona sahip olan markamız, bu zorlu günlerde birçok kuyumcuya ilaç oluyor. Yeni müşteriler de edinmeye devam ediyoruz. Ben belli bir süre fiyat istikrarı yaşanırsa, bu yüksek rakamlara da elbet alışılacağına inanıyorum” diye konuştu.

Markanın bir diğer ortağı Serkan Çağman; yaklaşan Sevgililer Günü’nün sektörümüze önemli bir hareket katacağına inandığını ve bu özel gün için başta hafif yüzükler olmak üzere birçok takı grubunda uygun bütçeli alternatifler vitrinlerine taşıdıklarını söyledi.

2021 yılını başarıyla tamamladıklarını vurgulayan Çağman; yeni yılda yine sürekli yeni modeller vitrinlerine taşımaya devam edeceklerini, müşterilerinin talepleri doğrultusunda birçok ayarda takı hazırlayacaklarını, yeni yılın sektörümüz ve ülkemiz adına güzellikler içinde geçmesini dilediğini sözlerine ekledi.