SEKTÖR > “Taşçı Kilit” yeni adresinde tam kapasite üretime ulaştı

“Taşçı Kilit” yeni adresinde tam kapasite üretime ulaştı

Taşçı Kilit’in büyük yatırımlar yaparak yılın başında hayata geçirdiği yeni üretim merkezi son iki aydır tam kapasite üretim gerçekleştiriyor. Hem altın kilit çeşitleri hem de yarı mamul modelleri üreten akıllı üretim tesisinde onlarca kişi, kuyum üreticilerinin hayatını kolaylaştıracak ara mamuller üretiyor. Haziran başında tam kapasite üretime geçen Taşçı Kilit; müşterilerinin siparişlerini zamanında yetiştirmek için ekstra mesai harcıyor…

Ülkemizin değerli kuyum ve kalıp ustalarının yer aldığı Taşçı Kilit & Yarı Mamül; yeni üretim merkezinde tam kapasite üretime geçti. Yılın başında yeni ve modern üretim tesisine kavuşan Taşçı Kilit; kalıp bölümünü de diğer departmanlarıyla aynı çatı altında birleştirdi.

Taşçı Kilit firma sahibi Michael Taşçı; 2023 yılını yatırım yılı ilan ettiklerini, hem yeni üretim merkezlerinin hem de Kuyumcukent’te yakın zaman önce faaliyetlerine başlayan toptan satış mağazalarının sektörümüzün değerli markalarının yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi.

Her geçen gün ürün portföylerini geliştirdiklerini, firmalara özel kalıp üreterek yeni ürün taleplerine hep olumlu yanıt verdiklerini kaydeden Michael Taşçı; “Çok geniş ve ferah üretim merkezimizde çalışma arkadaşlarımızın verimliliğin de arttığını gözlemliyoruz. Çalışılan ortamın konforunun ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Ülkemizin önde gelen üreticilerinin taleplerine hızla yanıt veriyoruz. Son iki aydır tam kapasite üretim yapıyoruz” dedi.

Kahramanmaraşlı üreticilerimizin yarı mamul talepleri artıyor…

Büyük deprem felaketinin ardından Kahramanmaraş’taki kuyum üreticilerinin çok hızlı bir şekilde tekrar ticari faaliyetlerine başladıklarını kaydeden Taşçı; “Büyük maddi kayıplar yaşayan Maraşlı üretici dostlarımız, hızla iş hayatına adapte olmak için daha fazla yarı mamul tercih ediyorlar. Biz de elimizden gelen tüm kolaylıkları onlara gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Yüksek kaliteli kuyum üretiminin görülmeyen gücü olmaktan onur duyuyoruz. Yılın ikinci yarısının sektörümüz için çok verimli geçtiğini görüyoruz” diye konuştu.