SEKTÖR > Hafif omega kilit ürün grubunda Ses Kilit 0,30 cm hafifliğindeki yeni ürününü gururla sunar…

Hafif omega kilit ürün grubunda Ses Kilit 0,30 cm hafifliğindeki yeni ürününü gururla sunar…

“Ses Kilit & Yarı Mamul ürün portföyüne dahil ettiği 0,30 cm hafifliğindeki Omega Kilit ve Bismark zincirlerini tanıttı”

Yarı mamül ve kilit ürün grubunda başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Ses Kilit & Yarı Mamul; yükselen altın fiyatlarına karşın, özel ve sorunsuz çalışan kilit açma- kapama sistemine sahip olan ultra hafif omega kilitlerini tanıttı. 0,30 cm ağırlığıyla piyasada çok kolay bulunmayan bir hafifliği üreticiye sunan Ses Kilit; hızla yükselen altın fiyatları karşısında kuyumcunun elini kuvvetlendiriyor…

Yarı mamul üretimi ve kilit ürün grubunda çok sayıda üreticimizin vazgeçilmez çözüm ortağı olan Ses Kilit & Yarı Mamul; Omega Simit Şarnel Kilit ürün grubunda kendi rekorunu kırmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor. 0,30 cm ağırlığındaki şarnel omega’yı üreten Ses Kilit; 3 aylık uzun bir çalışma döneminin ardından yüksek mukavemet gücüne sahip olan yeni ürününü müşterilerine sundu.

Ses Kilit firma sahibi Serkan Konuk; “Sektörümüzün ihtiyaçlarını gidermek ve yüksek kaliteli takıların üretilmesine katkıda bulunmak için satışa sunduğumuz ürünlerin nerdeyse tamamını kendi bünyemizde üretir hale geldik. Omega kilitlerde şimdiye kadar piyasada görülmeyen bir hafiflik elde ettik. Bu kadar hafifliği ortaya koymak için ciddi AR-GE çalışmaları gerçekleştirdik. Çok zorlu bir üretim süreci oldu ve yoğun işçilik ile bu hafifliği yakaladık. Yüksek altın fiyatları karşısında esnafımızı yalnız bırakmadık” diye konuştu.

Yüksek altın fiyatlarıyla birlikte hep daha hafif ara parça, yarı mamullerin talep edildiğini kaydeden Serkan Konuk; açıklamasına şöyle devam etti:

“Yeni dönemde üretim yaparken ilk önce ürünün hafif olmasına özen gösteriyoruz. Her tür ayarda, stoklar eşliğinde ürünlerimiz mağazamızda yer alıyor. Zincir ürün grubunda da portföyümüz gelişiyor. Son olarak 2, 4 ve 6’lı genişliğinde bismark zincirimizi Ses kalitesine yakışır bir şekilde ürettik. Bismark zincir arayanlar, bir de Ses’e kulak versin diyoruz .”