SEKTÖR > Zincire vurulan kalpler bu hükmü ömür boyu giymekten çekinmez Sevgiyle işini yapan kuyumcu asla YORULMAZ….

Zincire vurulan kalpler bu hükmü ömür boyu giymekten çekinmez Sevgiyle işini yapan kuyumcu asla YORULMAZ….

Sektörümüz için yılın başlangıcı Sevgililer Günü ile start alacak. Aralık ve Ocak aylarında piyasalarda yaşanan dalgalanmaların etkisiyle sarsılan kuyumculuk sektörü; büyük ölçüde yılbaşı gibi önemli bir günü pas geçtikten sonra Sevgililer Günü’nde etkin sonuçlar almayı hedefliyor. Sevgililer Günü’nde ağırlıklı olarak hayalet kolye satışları ön plana çıkıyor. Kahramanmaraşlı Singapur zincir üreticisi Yorulmaz Kuyumculuk; bu özel gün için farklı boy ve farklı gramlarda Singapur zincir üretiyor…

Yüksek altın fiyatlarıyla birlikte yılın özel günlerinde altın takı hediye etme alışkanlığının azalmasından endişe duyuluyor. Bu dönemde kuyum üreticilerimiz yine en hafif ürünleri vitrinlerine taşıyacak ve her bütçeye uygun alternatifleri oluşturmaya çalışacak. Yılbaşının geçmiş yılara göre sönük geçmesi, tüm umutları 14 Şubat’a yönlendirdi. Sevgililer Günü’nde yine hafif kolyeler en revaçta takılar olarak ön plana çıkmaya hazır. Yorulmaz Kuyumculuk; Kahramanmaraş Altınşehir’de bulunan atölyesinde 22 ayar Singapur zincir üretimine tüm hızıyla devam ediyor. Tüm bilgi ve birikimini Singapur zincir üretimine adayan marka; firmaların taleplerine göre özel boy ve gramajlarda zincir üretimiyle dikkat çekiyor.

Yorulmaz Kuyumculuk firma ortağı Selçuk Yorulmaz; binlerce sevgilinin aşkını yıllardır hayalet kolyelerle taçlandırdığını, yüksek altın fiyatlarına karşı en uygun hediyenin hafif kolyeler olacağını söyledi.

Son derece başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ve ürettikleri 22 ayar Singapur zincirlerinin ülkemizin geniş bir coğrafyasına servis edildiğini belirten Selçuk Yorulmaz; “Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Zincir en çok tüketilen takılar arasında yer alıyor. Olabildiğince hafif üretiyoruz ama bizimde bir kırmızı çizgimiz var ve onu aşmıyoruz. Daha da hafif üretmek demek kaliteden büyük taviz vermek anlamı taşır ve böyle bir riske asla girmeyiz. Sevgililer Günü’nün iyi geçmesi sektörümüz adına yeni yıl ile ilgili ümitleri arttıracaktır. ”