SEKTÖR > BİBEN GOLD’un Zincirlerine Vurulacaksınız

BİBEN GOLD’un Zincirlerine Vurulacaksınız

Yakın zaman önce sektörümüze merhaba diyen BİBEN GOLD Yarı Mamül; geniş ürün çeşitliliği ve zengin zincir modelleriyle öne çıkıyor. Hemen hemen her çeşit zincirin her ayarda, geniş stoklar eşliğinde satışa sunulduğu Biben Gold; Kuyumcukent içinde kuyumcuların hemen yanında, üreticinin yanıbaşında….

Kuyumcukent Atölyeler Bloğu zemin katta hizmet sunan Biben Gold Yarı Mamül; geniş ürün çeşitliliğinin yanısıra zengin zincir modelleriyle kısa sürede dikkat çekti. Forse Zincirden Kazzeye, halat zincirden doç zincire, pullu zincirden Jessica ya kadar hemen hemen her çeşit zincirin yer aldığı Biben Gold mağazası; yüksek kaliteyi uygun fiyatla atölyelere sunuyor.

Biben Gold firma ortağı Mustafa Kabal; markalarının kuyum üreticilerinin yarı mamül ihtiyaçlarına cevap verdiğini ayrıca çok zengin zincir takı çeşitleriyle, tek bir adres içinde çok sayıda zincir modelinin sergilendiğini söyledi.

Atölyelerinde yıllardır kazze başta olmak üzere birçok zincir grubunda üretim yaptıklarını ve altın topları da kendilerinin imal ettiğini kaydeden Mustafa Kabal; “Satışa sunduğumuz birçok ürünü kendi atölyemizde üretmemiz bize önemli avantajlar sağlıyor. 20’ye yakın farklı zincir modeline ev sahipliği yapıyoruz. Zincir takı grubunda en çok satan hemen hemen tüm modeller Biben Gold çatısına altında yer alıyor” dedi.