SEKTÖR > Değerli kuyumcular uçuşa geçmek için hazır mısınız?

Değerli kuyumcular uçuşa geçmek için hazır mısınız?

Kemerlerinizi bağlayın “Babix Gold” ile Dünyanın her yerinde takıseverlerin gönlünü kazanmaya gidiyoruz...

Deneyimli kuyum ustaları Abdülkerim ve Şükrü Batur kardeşler tarafından kurulan Babix Gold; son yıllarda özellikle ihracat alanında başarılı olan birçok firmanın sağ kolu olmayı başarıyor. Birçok farklı takı grubunda özgün çizgileri madene aktaran, sürekli kendini geliştiren ve yüksek müşteri memnuniyetiyle sorunların değil hep çözümlerin parçası olan Babix Gold; artık yeni yerinde farklı tarzda takı üretimleri de gerçekleştirmeye hazır. Babix Gold ile birlikte Dünyaya açılalım.

Dinamik takı üretim atölyelerinden biri olan Abdülkerim ve Şükrü Batur kardeşlerin önderliğinde çalışmalarını sürdüren Babix Gold; yeni atölyesinde hem kadrosunu hem teknik gücünü ikiye katlayacak. Özellikle ihracat yapan firmalarla işbirliği yapan tecrübeli marka; yurtdışında hangi coğrafya hedeflenirse hedeflensin mutlaka takıseverlerin gönlünü kazanacak modellere üretim bandında yer verecek.

Firma ortağı Şükrü Batur; yeni atölyelerinde ülkemizin önde gelen ihracat firmalarıyla işbirliğini arttırarak geliştirmeyi planladıklarını, daha önce dışarıdan aldıkları tasarım desteğini iç bünyelerine dahil edeceklerini söyledi.

Yeni yıl ile birlikte çok sayıda gün yüzü görmemiş yeni tasarımı madene aktarmayı hedeflediklerini kaydeden Şükrü Batur; “Üretim yaptığımız fantezi takı grubuna yeni modeller ilave yapmanın yanısıra daha önce giriş yapmadığımız bazı takı çeşitlerine de yeni atölyemizde yer vereceğiz. 2023 yılının zorlu piyasa koşullarından biz de nasibimizi aldık. Yeni yıl ve yeni atölyemizle birlikte yepyeni bir sayfa açıyoruz. Yeni atölyemize önemli yatırım yaptık. Bunun karşılığında sektörümüzün önde gelen markalarıyla işbirliği yaparak çok güzel neticeler elde edeceğimize inanıyoruz” diye konuştu.