SEKTÖR > Akyıldız’ın yıldız takıları çok beğenildi fuardan gelen siparişler hemen üretilmeye başlandı

Akyıldız’ın yıldız takıları çok beğenildi fuardan gelen siparişler hemen üretilmeye başlandı

Kuyumcukent’in dinamik markalarından biri olan Akyıldız Kuyumculuk; İJS’de çok sayıda firmanın standında, yeni modelleriyle boy gösterdi. Akyıldız; fuar sonrası yoğun bir mesai harcayacak.

Deneyimli kuyum ustası İdris Yıldız ve genç ekibi; fuar öncesi birçok yeni tasarımlarına müşterilerine sunmuştu. Fuardan tam puan alan Akyıldız Kuyumculuk imzalı yeni modeller büyük ilgi gördü.

İdris Yıldız; fuarın hemen ertesinde birçok yeni tasarımıyla ilgili siparişlerin atölyelerine ulaştığını, Ramazan ayı boyunca atölyelerinin zamanında siparişlerini teslim etmek için gayret göstereceğini söyledi.

Ramazan Bayramı sonrasında kuyum alışverişinin hız kazanacağını ön gören İdris Yıldız; “Altın fiyatlarının istikrarlı bir şekilde devam etmesini ümit ediyoruz. Böyle giderse herşey çok güzel olacak. Sezona çok iyi hazırlandık. Fuardan aldığımız yüksek beğeni ile ekibimiz motive oldu. Siparişlerimizi teslim ettikten sonra yeniden yeni tasarımlara konsantre olacağız” dedi.

Van Bizim İçin Önemli…

İdris usta yaklaşan Van’daki Anatolia Jewellery için de açıklamalarda bulundu. Van’ın Anadolu’daki en seçkin takıseverlere ev sahipliği yaptığını kaydeden Yıldız; “Anadolu’da 14 ayar takı tercih eden az şehirden birisi van oluyor. Ayrıca İran’a yakınlığı da potansiyel olarak 18 ayar takıları ön plana çıkarıyor. Van’da çok sayıda değerli müşterimiz bulunuyor. Düzenlenecek olan fuara katılanlara şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

14 ve 18 ayar üretim yapan Akyıldız atölyesinin takılarının bir bölümü yurtdışına ihraç ediliyor. Akyıldız Kuyumculuk 2023 yılında İJS’ye katılmayı gündemi aldı.