SEKTÖR > “Besay” ile çocuk takılarına vitrinlerinde daha çok yer ayıranlar artan satış performanslarıyla mutlu oluyorlar…

“Besay” ile çocuk takılarına vitrinlerinde daha çok yer ayıranlar artan satış performanslarıyla mutlu oluyorlar…

Çocuk takılarının öncü markası Besay Kuyumculuk; özel displayler eşliğinde başlattığı satış uygulamasıyla kuyumcuların çocuk takısı satış performanslarını yukarı çekiyor. Özenle hazırlanan Besay Kuyumculuk çocuk takıları; artık çok sayıda kuyumcuda özel sunum materyalleriyle, özel tasarımlar eşliğinde vitrinlerinde sergileniyor. Hem çocukların hem de ailelerin daha çok dikkatini çeken bu takılar; kuyumcuların aylık satış grafiğini yukarı çekiyor. Artık çocuk takısı satışında yeni bir dönem başladı. Sıradan değil sıra dışına çıkanlar öne çıkacak…

Çocuk takısı dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Besay Kuyumculuk; uzun süredir yurtdışında başarıyla uyguladığı, özel displayler eşliğinde çocuk takısı satışlarında yurtiçinde de başarılı sonuçlar elde etmeye başladı. Çocuk takısına önem veren kuyumcularla ilk olarak iletişime geçen Besay; bu kuyumcuları vitrinlerinde özel hazırlanan sunum materyalleri ve görselleriyle birlikte çocuk takısı satışın gerçekleşmesini teşvik ediyor.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; yıllardır büyük bir özenle ürettikleri çocuk takılarının, yurtdışında olduğu gibi ülkemizde de satışının özenle gerçekleşmesi ve çocuk takısına kuyumcu vitrininde gereken yerlerinin ayrılması için bu projeyi hayata geçirdiklerini, çocuk takılarının kendi özel vitrin sunum malzemeleriyle satışa sunulmasının çok ciddi artılar ortaya koyduğunu söyledi.

Çocuk takısı üretmenin de satışının da özel bir emek istediğinin altını çizen Ömer Kaya; “Yılın 12 ayında çocuk takısına talep var. Çocuk takısında son yıllarda toplum tarafından önemli bir kalite bilinci oluştu. Bu kadar büyük önem verdiğimiz takı grubunun, özel sunumu hak ettiğine inanıyoruz. Çocuk takısı almaya giren birçok çiftin aynı zamanda kendilerine de takı aldığını böylelikle küçük bir çocuk takısı satışıyla başlayan ama daha büyük takıların da satışına giden bir yol ortaya çıkıyor. Bu konuda bilinçli kuyumcularla çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Yurtdışında uzun süredir yüzlerce kuyumcunun, ürünlerini özel vitrinler ve displayler eşliğinde Besay çocuk takısı satışı yaptığını vurgulayan Kaya; açıklamasına şöyle devam etti:

“Bu konuda düşüncelerimiz çok net. Bizimle çalışmak isteyen kuyumcu dostlarımızın en etkili satışları elde etmesi için bu tarz bir uygulamanın hayata geçmesine gerektiğine inandık. Yurtdışında denenen ve çok başarılı olan bu ürün sunumu, ülke kuyumcularımızın da yüzünü güldürecek. Bu özel displayler için kuyumculardan ekstra ücret talep etmiyoruz. Kuyumcunun vitrininin yapısına göre özel dizayn yapıyoruz ve en geç bir iki hafta içinde takılarıyla birlikte Besay Kids markamızın ürünlerini kuyumcu dostlarımıza, renkli sunum materyalleriyle teslim ediyoruz.”