SEKTÖR > İstediğiniz tasarımda sınır sizsiniz…. Esila Kuyumculuk ile hayalleriniz bile sınırsız…

İstediğiniz tasarımda sınır sizsiniz…. Esila Kuyumculuk ile hayalleriniz bile sınırsız…

Her tür takı grubunu üretme becerisi gösteren sınırlı sayıdaki kuyum atölyelerimizden birine konuk olduk. Kahramanmaraş Altınşehir’de yer alan Esila Kuyumculuk; müşterilerine model zenginliği konusunda sınırsız bir Dünya sunuyor. Alyans, Tel bilezik ve Trabzon hasırı hariç her tür takıyı üretme becerisi gösteren Esila’da kuyumcuların yüzü hep gülüyor…

Bu yıl itibariyle mesleğinde 29 yılı geride bırakacak olan Erol Akben; yaklaşık 3 yıl önce faaliyete başlayan genç markası Esila Kuyumculuk ile müşterilerinin bir dediğini iki etmeden hizmet sunuyor. Yıllarca farklı takı gruplarında hem üretim hem pazarlama yapan deneyimli kuyumcu; bir atölyesinde her çeşit altıntop (dorika) üretiyor diğer atölyesinde de müşterisi ne tarz takı talep ederse hemen madene aktarıyor.

Tüm üretim tekniklerini atölyelerinde kullandıklarını ve ileri teknolojinin nimetlerinden faydalandıklarını belirten Erol Akben; “Markamız; adeta hayalleri gerçeğe dönüştürme merkezi gibi faaliyet gösteriyor. Çok yetenekli ustalarımız ve takım arkadaşlarımız var. Farklı ayarlarda, birbirinden farklı takıları madene aktarabilme becerimiz bizi müşterilerimizin gönlünde özel bir noktaya taşıdı. Nerdeyse kurulduğumuz günden buyana pandemi krizi ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen 3 yılda güzel bir noktaya ulaştık” diye konuştu.

Dorika ile kombin çok sayıda yepyeni tasarımı sektörümüzün beğenisine sunduklarını kaydeden Akben; “Altıntop üretiyor ve bu ürünü yarı mamul olarak sektörümüzün kullanımına sunuyoruz. Biz de dorika ile kombin olan çok sayıda takıya hayat verdik. Yıllardır modası geçmeyen dorikanın daha çok gideceği yol var” dedi.

Esila imzalı takılar; ülkemizin birçok farklı noktasına çantacılar vasıtasıyla ulaştırılıyor. Yarı mamul ürün gruplarının ülkemizde çok hızlı gelişim gösterdiğini ve bu sayesinde bir atölyenin isterse farklı takı gruplarında başarılı üretimler yapabilmesinin önünün açıldığını sözlerine ekleyen Akben; yüksek kaliteli üretimden taviz vermeden, sözde değil özde müşteri memnuniyeti elde ederek yeni yılda gelişimlerine istikrarlı bir şekilde devam edeceklerini dile getirdi.