SEKTÖR > Yabancı Dil’i biliyor

Yabancı Dil’i biliyor

Üretiminin büyük bir kısmını ihraç eden Dil Gold; zorlu işçiliğe sahip takı grubunda varım diyor

Zorlu takı modellerini üretmek ve her yerde kolaylıkla bulunmayan tasarımları madene aktarmak amaçlı kurulan Dil Gold; üretiminin büyük bir kısmını ihraç ediyor. 21 ve 18 ayar olarak takılarını üreten Dil Gold; Arap ve İran pazarından büyük ilgi görüyor. Dil Gold; Vizyon Park’ta yer alan yeni adresinden daha fazla ihracat yapmayı hedefliyor. Dil Gold yabancılara yabancı kalmıyor…

Yaz boyunca tam kapasite üretimine devam eden Dil Gold; özellikle ihracat alanında son derece başarılı çalışmalara imza attı. Üretim kapasitesini büyütmek ve farklı takı modellerine de giriş yapmak için yeni atölyesini Vizyon Park’a taşıyan genç ve dinamik marka; şarnel ihtiyaçlarını kendi bünyesinde, yeni yapılanmasıyla giderecek.

Firma sahibi Ömer Dil; zorlu işçilik isteyen Rolex takı grubunun az sayıdaki üreticilerinden biri olduklarını hatırlatarak; “Vizyon Park’a yavaş yavaş ısınıyoruz. Genişleyen yeni atölyemizde kendi branşımıza yakın, daha önce yapmadığımız takı gruplarına da giriş yapmayı planlıyoruz. Özellikle şarnel tarzı ara parçalar da üreteceğiz. Bundan böyle ürettiğimiz tüm takılarımız, anahtar teslim kendi atölyemizden çıkacak” dedi.

Ömer Dil; “Rolex takı grubu ana kalemimiz olmaya devam edecek. Şarnel bileklik ve kelepçe takı üretimini de gündemimize alıyoruz. Başarılı bir yaz dönemi geçirdik. Şu anda yıl sonuna kadar üretim parkurumuz dolu görünüyor. Siparişlerimizi zamanında yetiştirmek için çaba sarfediyoruz. Bu yıl ki büyüme hedefimizde başarılı olacağız. Vizyon Park’taki yeni atölyemizde önemli teknik yatırımlar yaptık. Sektörden kazandığımızı yine sektör için müşterilerimiz için harcamaya devam edeceğiz” diye konuştu.