SEKTÖR > DY Yaldız için Hedef 2024

DY Yaldız için Hedef 2024

Değerli maden kaplama, patlatma ve yaldız alanında sektörümüze başarılı hizmetler sunan Deniz Yılmaz; markası DY Yaldız’a yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Ağustos ayı itibariyle Elmas Kule 1’de yeni şubesini hayata geçirecek olan DY Yaldız; 2024 yılında da Elmas Kule 2’de şubesini açacak. Sektörden kazandıklarını sektöre ve markasına yatırım olarak geri yansıtan Deniz Usta; hep daha iyiyi, hep daha kaliteli sonuçları ortaya koymak için araştırmaya ve gelişime bir ömür boyu devam edecek…

Takılara son dokunuşları yapan DY Yaldız; son dönemde yoğun bir mesai harcıyor. Elmas Kule’de açılacak olan ikinci şubesiyle hedeflerini büyütecek olan DY Yaldız; 2024 yılında hizmete girmesi beklenen Elmas Kule 2’de üçüncü şubesini açmayı planlıyor.

Kuyum üreticisinin hep yakınında olmayı hedeflediğini kaydeden Deniz Yılmaz; “Sürekli yatırımlar peşinde olacağız. Kazandığımızın büyük bir bölümünü yine sektörümüze yüksek kaliteli hizmet olması adına geri yansıtıyoruz. Yakında İtalya’da düzenlenecek olan fuara gideceğim ve kendi branşımla ilgili son teknoloji makineleri yakından inceleyeceğim. Bunlardan bazılarını yeni şubelerimiz için satın almayı planlıyoruz. Hedefim; yakın zaman içinde atölyemizden çıkan altın takılara ömür boyu garanti vermek olacak. Bunu da hem bilgi hem tecrübe hem de ileri teknolojiyi harmanlayarak sağlayacağız” diye konuştu.

Yeni şubelerinde lazer kesim, lazer puntolama ve cila hizmetini de ekstra olarak sunacaklarını kaydeden Deniz Yılmaz; “Yeni adresimizde Ağustos ayı başında iş başı yapmayı planlıyoruz. İkinci şubemizde toplam 20 çalışanımız ile hizmet sunacağız. Yaldız alanında hizmet almak isteyen firmaların en iyisini istediklerini biliyoruz. DY Yaldız kontrollü bir şekilde büyümeye ve üreticilerin sağ kolu olmaya devam edecektir” diye konuştu.