SEKTÖR > 8 ayda 8 ayar gurubunda kalitesini Anadolu’ya kabul ettirdi

8 ayda 8 ayar gurubunda kalitesini Anadolu’ya kabul ettirdi

“Gold Glorya” 8 ayar takı grubunda kalfalık dönemine 8 ayda geçti. Hedef kısa süre içinde ustalık dönemine girmek”

Altın fiyatlarının yükselmeye başladığını erkenden gözlemleyen Gold Glorya; geçtiğimiz yıl 8 ayar takı grubunda ciddi bir ön araştırma ve ürün geliştirme dönemine girmişti. Tüm hazırlıkları tamamladıktan sonra ve arzu ettiği kaplama kalitesini, ürün kalitesini ve uzun ömürlülüğü elde ettikten sonra 8 ayar takılarını piyasaya sunan Gold Glorya; şu günlerde tam kapasite ile üretim yapıyor ve siparişlerini zamanında yetiştirmek için gündüzünü gecesine katıyor. 8 ayar takı grubunda rüştünü ispat eden Gold Glorya; yakın zaman içinde İstanbul ve yurtdışı ticaretini arttırmayı planlıyor…

Altın fiyatları 1000 TL sınırında dolaşıyor. Yüksek altın fiyatları karşısında uzun zamandır 8 ayar takılar öne çıkıyor. Artık 8 ayar takılar alternatif veya B planı olmaktan çıkarak, kuyumcunun ve tüketicinin ilk tercihleri arasında yerini aldı. Geçen yıl altın fiyatlarında ciddi artışlar olabileceğini ön gören ve yeni açılımlar adına 8 ayar takı grubuna giriş yapmaya hazırlanan Gold Glorya; 8 ayar takı dendiğinde artık Anadolu’da ilk akla gelen markalar arasında yerini aldı.

Kısa sürede yüksek kalitesiyle öne çıkan Gold Glorya; mevcut üretiminin %70’ini 8 ayar takılara ayırarak, Kahramanmaraş’ın az sayıdaki 8 ayar takı üreticileri arasında öne çıkıyor. Gold Glorya firma sahibi İsmail Çatalbaş, özel bir formül eşliğinde ürettikleri ve kendine has parlaklığı, rengi ile öne çıkan 8 ayar takılarının ülkemizin dört bir yanına servis edildiğini, 8 aylık süre içinde hem kuyumculardan hem de son tüketiciden yüksek memnuniyet almanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

İsmail Çatalbaş; Gold Glorya’nın uzay ve samanyolu olarak bilinen içi boş takı grubunda yeni tasarımlar, yeni çalışmalar yaptığı döneme rekor altın fiyatlarının denk geldiğini, mevcut sisli havanın geçmesini sabit bir şekilde beklemeyerek 8 ayar takı grubuna yöneldiklerini dile getirdi.

Şirket bünyesinde iki kişinin bildiği özel bir formül ve karışım eşliğinde 8 ayar takıları ürettiklerini sözlerine ekleyen Çatalbaş; “Yüksek altın fiyatlarının neticesinde şu anda tek çare 8 ayar takılar olarak görünüyor. Ülkemizin önde gelen firmalarının 8 ayar takı taleplerine yanıt vermek için tam kapasite çalışıyoruz. Şimdiden üretim bandımız, önümüzdeki bir ay için gelen siparişlerle tamamen doldu” dedi.