SAĞLIK > Altın takılar fuardan… Pırlantalar Amor mağazasından

Altın takılar fuardan… Pırlantalar Amor mağazasından

İstanbul Jewellery Show iki yıl aradan sonra nihayet sektör mensuplarına kapılarını araladı. Fuara bu sefer fuar alanından değil çarşıdan katılan Amor Pırlanta; fuar günleri boyunca çok sayıda sektör mensubunu ağırladı. Birçok yeni alıcıyla da tanışan Amor Pırlanta; geniş ürün çeşitliliğini avantajlı fiyatlar eşliğinde kuyumcuların bilgisine sundu…

Ekim İJS uzun bir aradan sonra tekrar düzenlendi. Fuar alanında beklentilerin üstünde kalabalıklar oldu. Fuar heyecanı aynı zamanda Çarşı’da bulunan birçok firmamıza da yansıdı. Bu markalarımızdan birisi de Amor Pırlanta oldu. Amor Pırlanta Genel Müdürü Ergün Bayram; başta su yolu nişan setleri ve tektaş, beştaş yüzükler olmak üzere çok sayıda Amor Pırlanta mücevherlerine yoğun ilgi olduğunu, yılın son çeyreğine fuarın da rüzgarını arkasına alan sektörümüzün çok ümitli giriş yaptığını söyledi.

Yeni açılan Kuyumcukent mağazaları ve Çemberlitaş Şeref Efendi Sokak’ta yer alan ana mağazalarıyla İJS’nin coşkusuna iki farklı noktadan katıldıklarını belirten Ergün Bayram; “Değerli kuyum dostlarımız fuar boyunca bizi yalnız bırakmadılar. Altın takılarını fuardan pırlantalarını Amor’dan alan müşterilerimizin 2022 yılına çok ümitli girdiklerini görüyoruz. 2022 İJS Mart fuarına Amor katılmayı planlıyor. Aynı zamanda yavaş yavaş başlayan Arap ülkelerindeki fuarlarda da her zamanki gibi yerimizi alacağız” diye konuştu.

Daha önce sektörümüzün seçkin markalarından birinde görev yapan, İlayda Arslandoğan’ın Amor Pırlanta ailesine katıldığını ve önümüzdeki süreçte bayanların daha çok pırlanta satış ve ürün geliştirme alanlarında rol alması gerektiğine inandığını vurgulayan Bayram; “Amor Pırlanta çatısı altında bir bayan arkadaşımıza daha önemli bir görev vermeye hazırız. İlayda hanım; sektörümüzde tecrübeye sahip birisi ve markamıza güç katacaktır. Bayan gözüyle mücevhere bakışın artmasını arzu ediyoruz. Bayanlara iş hayatında pozitif ayrımcılık yapmaya hazırız” dedi.