SEKTÖR > İstanbul Jewellery Show’da bir Dünya markası

İstanbul Jewellery Show’da bir Dünya markası

Geçtiğimiz yıl İstanbul Jewellery Show’a ana sponsor olarak katılan IGI Uluslararası Gemoloji Enstitüsü; fuarda yine yerini alıyor. İJS’ye değer katan uluslararası bir marka olan IGI; üst düzey yöneticileriyle fuar alanında olacak.

Yakın zaman önce Türkiye’de yerleşik düzene geçen ve değerli taş alanında analiz hizmetleri vermeye başlayan, Dünyanın önde gelen gemoloji laboratuvarı olan IGI; geçen yıl olduğu gibi yine İJS’de yerini alıyor. Fuar boyunca isteyenlerin taş analizleriyle ilgili hızlı bir test gerçekleştirecek olan deneyimli firma; çok sayıda profesyonel gemologlarıyla fuar alanında olacak. Böylelikle fuarda alıcıların güven içinde taş, mücevher alımı yapmasına katkı sağlayacak.

IGI, ABD/Avrupa ve Asya bölgeleri gibi dünyanın çeşitli yerlerinde gerçekleşen JCK Show Las Vegas, Hong Kong International Jewelry Show, Gems & Jewelry Show Mumbai gibi çeşitli uluslararası fuarlara katıldı ve katılmaya devam ediyor. İstanbul Jewellery Show’un gelişimini yakından takip eden tecrübeli marka; uluslararası değerli taş ve mücevher üreticilerinin, satıcılarının biraraya gelmesi açısından fuarı çok önemli bir platform olarak kabul ediyor.

IGI , IJS fuarında çıplak taşlara değerleme hizmeti vermenin yanı sıra küçük taşlar (stars & melees) için screening hizmeti de sunarak alıcıların ürünlerini güvenle almasını sağlayacak.