SEKTÖR > Her bütçeye uygun bilezik üretimiyle “Gülsima Kuyumculuk 14 K ve 8 K“ her anınızda yanınızda

Her bütçeye uygun bilezik üretimiyle “Gülsima Kuyumculuk 14 K ve 8 K“ her anınızda yanınızda

Kuyumcunun yüzü gülsün diye 10 yıldır ekonomik bilezik denince ilk akla gelen “Gülsima Kuyumculuk” oluyor…

Kuyumcukent bünyesinde 8 ve 14 ayar bilezik üretmek amacıyla kurulan Gülsima Kuyumculuk; Adem Gülsoy ve kardeşleri tarafından geleceğe başarıyla yol alıyor. Gülsima; yüksek altın fiyatları karşısında bunalan kuyumcunun ve tüketicinin imdadına uygun bütçeli 8 ve 14 ayar bilezikler ile yetişiyor. Hayallerin ertelenmesini engelleyen, kuyumcunun satış grafiğinin dip seviyelere inmesinin önüne geçen Gülsima; istikrarlı çalışmalarına ara vermeden devam ederken özellikle düğünlerde uygun bütçeli takı hediye etmek isteyenlerin imdadına yetişiyor. Gülsima imzalı bilezikler ile sarrafiye ve gram altına mahkum değilsiniz.

Yükselen altın fiyatları hem kuyumcuları hem de takı alacak kişileri oldukça zor durumda bırakıyor. Özellikle düğünlerde geline takı takmak nerdeyse imkansız bir hale geliyor. Misafirler sarrafiye ve gram altın ile takı takma arzularını yerine getirmeden düğünlere gidiyorlar. Gülsima; Türk örf ve adetlerinin değerli bir parçası olan düğünlerde takı hediye edilmesini tekrar gündeme getirmek istiyor. Uygun fiyatlı 8 ve 14 ayar bilezikleriyle her keseye hitap eden Gülsima Kuyumculuk; sarrafiye ürünlere yakın fiyatlarıyla takı hediye etmek isteyenlerin hayallerini gerçeğe çeviriyor.

Gülsima Kuyumculuk firma sahibi Adem Gülsoy; 21 yıldır kuyumculuk sektörünün içinde olduğunu, 10 yıl önce yine yakın zamanda olduğu gibi altın fiyatlarında çok ani artış yaşandığını ve bu durum karşısında piyasada alternatif oluşturmak adına 8 ve 14 ayar içi boş bilezik, hediyelik bilezik, günlük kullanıma uygun bilezik üretimine başladıklarını söyledi.

8 ve 14 ayar bilezik üretiminin ayrı bir uzmanlık istediğini, son dönemde üretimlerinin neredeyse tamamının içi boş şarnel bileziklerden oluştuğunu kaydeden Adem Gülsoy; “Biz bu yola çıktığımızda 22 ayarın haricinde bileziklerin satılamayacağı düşünülüyordu. Zaman içinde bu ön yargı yıkıldı. Artık ülkemizin en ücra köşesinde, en Doğu ilimizde bile 14 ayar bilezik satışı yapılıyor. Nişan ve düğünlerde 14 ayar bilezik, takı hediye edilme kültüründe yerini sağlamlaştırıyor. 14 ayar bilezikler Van’dan Edirne’ye kadar alıcı buluyor. Piyasada bulunan 14 ayar bileziklerin çok büyük bir oranında Gülsima’nın imzası var” diye konuştu.