SEKTÖR > Zirkon taş Dünyasına yeni bir enerji “Angel Gems” Zirkon taşta elit kalite

Zirkon taş Dünyasına yeni bir enerji “Angel Gems” Zirkon taşta elit kalite

Kuyumculuk sektörümüzde uzun yıllar zirkon taş alanında tecrübe edinen İshak Koçyiğit tarafından kurulan “Angel Gems” 1. Yaşına adım atıyor. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu’nda yer alan ofisinde üst kalite zirkon taş kuyum üreticisine sunan genç marka; daha tabelasının mürekkebi kurumadan İstanbul Jewellery Show’a katılıyor. Binbir rengiyle Angel Gems; fuara enerji katacak…

Farklı ölçülerde, envai çeşit renkleriyle ve altın, mücevherde kullanılan üst düzey taş kalitesiyle Angel Gems; kısa süre içinde çok sayıda kuyum üreticisinin tercihi oldu. Tecrübeli İshak Koçyiğit tarafından kurulan Angel Gems; zirkon taş alanında geniş stoklarıyla dikkat çekiyor.

İshak Koçyiğit; yurtdışından getirdikleri zirkon taş stoklarında farklı ölçü, kesim ve renklerde binlerce taşa sahip olduklarını, yurtdışında iş birliği yaptıkları firmalarla etkin bir iletişim kurarak, üreticilerin taleplerine hızlı ve net yanıtlar verdiklerini söyledi.

Farklı boy ve ağırlıklarda taş talep edenler için de ayrıca çözüm ürettiklerini, hemen yurtdışında işbirliği yaptıkları firmalarla iletişime geçerek taş tedariğini çok hızlı bir şekilde yaptıklarını vurgulayan Koçyiğit; “Biz kuyumcuların çözüm ortağıyız. Markamız bir yaşında olabilir ama taş alanında önemli bir tecrübeye sahibiz. Uzun süredir birbirini tanıyan bir ekiple çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni kurulmamıza rağben İJS’de olmayı önemsiyoruz. Herşeyden önce İJS’de markamızın geniş kitlelerle buluşması, ürün çeşitliliğimizi gözler önüne sermemiz bizim için çok önemli” diye konuştu.

Angel Gems’in ithal ettiği zirkon taşların tamamı altın ve mücevher takı grubunda kullanılıyor. Genç marka; zirkonda üst düzey kalite arayanların yeni adresi oluyor.