SEKTÖR > Fuardan aldığı enerji ile farklı pazarlara açılacak

Fuardan aldığı enerji ile farklı pazarlara açılacak

“Besay imzalı takılar Dünyayı dolaşıyor kazanan Türk kuyumculuğu oluyor”

İstanbul Jewellery Show’dan beklentilerinin üstünde müspet sonuçlar elde ederek, mutlu ayrılan Besay; yeni alıcılarla tanışma fırsatı yakalayarak, farklı bölgelere açılım projesine hız veriyor…

İstanbul Jewelery Show’un vazgeçilmez markalarından biri olan Besay Kuyumculuk; son yılların en başarılı Ekim fuarlarından birini geride bıraktı. 2 yıl aradan sonra düzenlenen fuar kapsamında özellikle çok sayıda yeni alıcılarla tanışan ve ABD gibi farklı Pazar açılım hedefleri için fuardan enerji alan Besay; yüksek kaliteli ürünleriyle Dünyayı dolaşacak.

Çocuk takıları başta olmak üzere çok farklı takı gruplarında birçok yeni tasarımlar fuarda sergileyen Besay; yıllardır popülerliği düşmeyen altın emzik için hazırladığı özel vitriniyle yine tüm gözleri üzerinde topladı. Bugüne kadar Dünyanın çok farklı ülkelerine ihraç edilen altın emzik; kültürler üstü bir duruşuyla, farklı hediye sunmak isteyen herkesin radarına giriyor.

Besay Kuyumculuk firma sahibi Ömer Kaya; pandemi döneminde düzenlenen fuar öncesi beklentilerini oldukça düşük tuttuklarını ama fuara gelen yabancı ziyaretçilerin büyük bir çoğunluğunun gerçek alıcılardan oluştuğunu söyledi.

Bu fuarda hiç olmadığı kadar farklı ülkelerden yeni alıcılarla tanışma fırsatı yakaladıklarını kaydeden Ömer Kaya; “Fuarımızda uzun zamandır görmediğimiz Amerikalı alıcılarla karşılaşmak çok sevindirici oldu. Las Vegas fuarına katılmış ve oradan güzel ayrılmıştık. Amerikalı alıcıları kendi ülkemizde ağırlamak ve ürünlerimizi daha yakından tanıtmak, bu Pazar ile ilgili girişimlerimizi hızlandıracaktır. Yıllardır fuar alanında en çok kalabalığı toplayan, her yaş grubundan insanı kendine çeken adeta bir çekim vitrini olan altın emzik, altın biberon vitrinimiz çok yoğun ilgi gördü” diye konuştu.

Diyarbakır Mezopotamya Fuarı Yolculuğu Başlıyor…

Besay Kuyumculuk; 5 -8 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Diyarbakır Mezopotamya Fuarı’na katılacak. İstanbul’da sergilediği pekçok yeni tasarımını şimdi de Anadolu kuyumcusuna sunacak olan marka; Ocak ayında Antalya’da yapılacak olan İMMİB’in mini fuarı olarak nitelendirilen organizasyonuna da ilk kez katılım gösterecek.