SEKTÖR > İşini şansa bırakmayan… Garantiyi sevenlerin evi “MODERN METOD AYAREVİ”

İşini şansa bırakmayan… Garantiyi sevenlerin evi “MODERN METOD AYAREVİ”

Sektörümüzün köklü ayarevlerinden biri olan, 2020 yılı itibariyle 32’inci yılına adım atan Modern Metod Ayarevi; çift sistemli uygulamaya yapan tek ayarevi olarak, güvenli ve risksiz altın analizinin vazgeçilmez adresi oluyor. Çemberlitaş’ta, Tarihi Çuhacı Han’da, Kuyumcukent ve İstanbul Vizyon Park’ta hizmet sunan Modern Metod Ayarevi; her yıl sıfır hata hedefiyle geleceğe adım atıyor…

Kimya Mühendisi Nurettin Albora tarafından 1988 yılında kurulan, Darphane tarafından verilen yetki belgesine ilk sahip olan ayarevlerinin başında yer alan ve uzun zamandır sektörümüze hizmet sunan Modern Metod Ayarevi, işini şansı bırakmayan, garanti sonuçlar isteyenlerin adresi oluyor. Altın analizinde hem “titrasyon” hem de “Kupelasyon” teknikleriyle çift uygulama ile rapor hazırlayan sektörümüzün tek ayarevi olan Modern Metod; işini şansa bırakmayan ve kaliteden taviz vermeyenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Modern Metod Ayarevi’nin ikinci kuşağını temsil eden Ömer Albora; yıllardır sektörün önde gelen markalarına hatasız hizmet vermek için sürekli kendilerini geliştirdiklerini ve isimlerinde yer alan “Modern Metod” kelimelerinin hakkını vermek için son teknolojiyi, ileri teknik uygulamaları şubelerinde uyguladıklarını söyledi.

Markalarında işinin ehli uzman personelleri ve Kimya Mühendisleriyle çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Ömer Albora; İstanbul’da hizmet verdikleri yüzlerce markanın yanısıra Anadolu’dan da ciddi oranda ölçüm talebi geldiğini ifade etti.

Albora; ayar ölçümünün çok hassas bir iş olduğunu, ithalat ve ihracat yapan firmaların rüştünü ispat etmiş, Darphane tarafından yetki belgesi verilmiş ayarevleriyle çalışmasının son derece önem teşkil ettiğini vurgulayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

“Maden analizinde kullanılan kimyasalların ve malzemelerin kalitesi son derece önemlidir. Sağlıklı sonuçlar için en iyi test malzeme ve ekipmanlarını kullanıyoruz. Yaptığımız iş, çok ciddi hassasiyet isteyen bir çalışma alanına sahip. Firmalar, ayarevi seçimi yaparken çok dikkatli olmalılar.”