SEKTÖR > Hong Kong’a niyet Singapur’a kısmet

Hong Kong’a niyet Singapur’a kısmet

ONKA Gold’un ilk Hongkong Jewellery Show fuar katılımı Singapur’da olacak. En yeni tasarımlarıyla ONKA Gold; tasarım şov yapacak…

Yurtdışında birçok uluslararası fuara katılan, altından mamül takı ihracatında ilk sıralarda yer alan ONKA Gold; pandemi nedeniyle 3 yıl ara verilen Hong Kong Jewellery Show’a ilk kez katılım gerçekleştirecek. Pandemi nedeniyle ilk kez Hong Kong Jewellery Show başka bir ülkenin şehrine Singapur’a alındı. Fuar; 27 Eylül 30 Eylül tarihleri arasında Singapur Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Ülkemizin genç ve dinamik ihracat markalarından biri olan ONKA Gold; yeni bir fuar heyecanına hazırlanıyor. Dünya çapındaki kuyumculuk fuarları arasında önemli bir konuma sahip olan Hong Kong Jewellery Show’a katılmaya hazırlanan ONKA; bu fuarda başarılı sonuçlar elde etmeyi ve fuarın istikrarlı katılımcılarından biri olmayı hedefliyor.

ONKA’nın zengin ürün çeşitliliğinin Dünyanın her yerine hitap edebilecek düzeyde olduğunu belirten firma yöneticileri; Hong Kong Fuarında fantezi ve tasarımı ön plana çıkan yeni takı modellerini sergileyeceklerini, fuar biter bitmez de 5 gün içinde İstanbul Jewellery Show’un Ekim ayağına katılacaklarını söylediler.

İlk kez bir fuarın çeşitli sebeplerden dolayı farklı bir ülkeye, farklı bir şehire transfer olduğunu belirten firma yöneticileri, bu durumun sadece bu sene ile kısıtlı olmasını temenni ettiklerini, Hong Kong fuarının her zaman Hong Kong’da olmasından yana olduklarını dile getirdiler.