SEKTÖR > Bazı zincir modelleri Best kalitesiyle tanışacak

Bazı zincir modelleri Best kalitesiyle tanışacak

Ülkemizin önde gelen forse zincir üreticisi Best Zincir; kazze, gurmet, tırnak çakısı zincir üretimine başlayarak ürün portföyünü genişletti. Son dönemde yarı mamul alanında da ürünler piyasaya sunan Best Zincir; dorika (altın top) alanındaki ürün çeşitliliğini de arttırarak, üreticilerin ihtiyaçlarına tek adresten cevap veriyor.

Mehmet Büşra Bıyık tarafından kurulan Best Zincir; 2021 yılını adeta yatırım yılı haline getirdi. Yılın başında Kahramanmaraş Altınşehir Üretim Kompleksi’nde mağaza açan Best Zincir; şimdi de ürün portföyünü genişletmek adına yeni zincir modellerinin üretimine soyundu.

Yurtdışından getirdiği yeni zincir makineleri ile Kazze, Gurmet ve Tırnak Çakısı zincir modellerini de üretmeye başlayan Best Zincir; piyasada en çok talep edilen zincir modellerinin çoğuna ev sahipliği yapmış oldu.

Best Zincir firma sahibi Mehmet B. Bıyık; müşterilerinin uzun zamandır farklı zincirlerde kendilerinden istediklerini, zamanın ve şartların uygun olmasıyla önemli bir yatırıma imza attıklarını söyledi. Kahramanmaraş’taki şubelerinin kısa sürede hızla yol aldığını ve yeni üretecekleri zincir modellerini aynı anda Maraş’taki şubelerinde de satışa sunacaklarını belirten Mehmet Bıyık; “Zincir çeşitliliğimizi arttırıyoruz ve aynı zamanda yarı mamul ürün grubumuzda zenginleşiyor. Dorika çeşitliliğimiz en üst seviyeye geldi. Yeni üretmeye başladığımız zincir modellerimizi de her ayarda ve her boyda satışa sunuyoruz. Verilen siparişleri en geç 24 saat içinde müşterilerimize teslim ediyoruz “ diye konuştu.

Oldukça hareketli bir yaz mevsimi geçirdiklerini sözlerine ekleyen Mehmet Bıyık; İJS’ Ekim fuarına katılacak olan firmaların zincir ve yarım mamul isteklerine tam kapasite ve hızla yanıt vermeye hazır olduklarını beyan etti.