SEKTÖR > “APEL İŞ” titiz işçiliğini gözler önüne sermeye hazırlanıyor

“APEL İŞ” titiz işçiliğini gözler önüne sermeye hazırlanıyor

Montür ürün grubu dendiğinde ilk akla gelen isimlerden Apel İş Kuyumculuk; pandemi nedeniyle yaklaşık 3 yıldır düzenlenmeyen İJS’nin Mart ayağında sahne almaya hazırlanıyor. Yeni yılın en yeni tasarımlarını İJS’nin Mart ayağında yerli ve yabancı müşterilerine sunmaya hazırlanan Apel İş; ince ve titiz işçilikten taviz vermeyenleri standına bekliyor…

İstanbul Jewellery Show’a katılan, katılmayan tüm firmalar, yeniliklerini İstanbul’a gelen müşterilerine sunmak için ciddi bir hazırlık dönemi geçiriyorlar. Uzun bir süredir yapılmayan İJS’nin Mart ayağı, 24 Mart’ta kapılarını yerli ve yabancı binlerce sektör mensubuna aralayacak. Büyük bir özlemle beklenen İJS’ye düzenli katılan firmalarımızdan olan Apel İş; montür ürün grubundaki uzmanlığını birçok yeni tasarımıyla tekrar gözler önüne serecek.

Apel İş firma sahibi, Piyer Sivaslıoğlu; fuar döneminde, hem yurtiçinden hem de yurtdışından birçok sektör mensubunun hem çarşıya hem de fuar alanına geldiğini hatırlatarak; “Bu yıl pandemi uluslararası fuar takviminde yine Hong Kong Jewellery Show olmayacak. Bu durum İJS’nin önemini daha da arttıracak. Daha önce bir ay içinde iki farklı fuar için enerjimizi dengeli bir şekilde koordine ediyorduk. Şimdi tüm gücümüzü kendi evimizdeki fuarda ortaya koyacağız. Fuar alanında yeni ve daha büyük yerimizde misafirlerimizi ağırlayacağız. İJS’de hem iç hem dış piyasadan güzel dönüşler bekliyoruz” diye konuştu.

Son dönemde ihracat alanında markalarının önemli atılımlar yaptığını, yeni pazarlara yelken açtığını sözlerine ekleyen Sivaslıoğlu; İJS Mart fuarının gerçek performansını yurtdışından gelecek olan alıcıların belirleyeceğini, İJS’nin Ekim ayağının beklenenden iyi geçmesinin ardından tüm gözlerin şimdi de Mart ayağına çevrildiğini söyledi.