SEKTÖR > 2024 Van Anatolia Jewellery Show’un yıldızı ‘fuar ziyaretçileri’ olacak

2024 Van Anatolia Jewellery Show’un yıldızı ‘fuar ziyaretçileri’ olacak

Üçüncü kez kapısını sektör mensuplarına aralayacak olan Van Anatolia Jewellery Show; 7-8-9 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Fuara katılan firmalar, belirli sayıdaki müşterileri için ‘ücretsiz konaklama fırsatından’ faydalanacak. 2024 Van Fuarının yıldızı şimdiden belli… Fuarın ziyaretçileri baştacı olacak…

İki yıl üst üste başarıyla organize edilen Van Anatolia Jewellery Show artık kuyum sektörümüzün ajandasında yerini aldı. 2024 yılında üçüncü kez kapısını aralayacak olan Van Anatolia Jewellery Show’un organizasyon tarihi açıklandı. 2024 yılında İstanbul Jewellery Show’un Nisan ayına alınmasıyla birlikte Van Anatolia Jewellery Show’un en ideal düzenlenme tarihinin 7-8-9 Haziran olarak belirlendiğini deklare edildi.

Van Anatolia Jewellery Show’u düzenleyen US Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ülker Selviler; 2024 yılında yaz mevsiminin başında sektör mensuplarımızı Dünya güzeli şehrimiz Van’da ağırlamak istediklerini, şimdiden herkesin 7-8-9 Haziran 2024 tarihlerinde iş programlarını Van fuarına göre yapmalarını tavsiye etti.

Artık Van fuarının özlemle beklenen, İJS’nin ardından en çok takip edilen fuar kimliğine kavuştuğunu vurgulayan Ülker Selviler; “İlk iki fuarı başarıyla tamamladık. Özellikle büyük 6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından çok zorlu şartlarda fuarın istikrarı ve bölge kuyumcularının ihtiyaçlarının giderilmesi adına elimizi taşın altına koyarak fuarımızı düzenledik. Üçüncü organizasyonumuza ülke olarak sağlıklı ve huzurlu bir ortamda girmeyi ümit ediyoruz. Fuarımız için şimdiden çalışmalarımıza başladık” diye konuştu.

2024 Van Anatolia Jewellery Show’a katılacak olan firmaların stant metrekarelerine göre belirli sayılardaki müşterilerine ücretsiz konaklama imkanı sunacaklarını belirten Selviler; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Fuarımıza Borsa Gold, Akabe Kuyumculuk, Esen Halat yine sponsor olarak destek sunacaklar. Van Kuyumcular ve Sarraflar Dernek Başkanı Casim Aslan’da ilk organizasyonumuzdan buyana çok büyük katkı sağlıyor. 2024 yılında yine komşu ülkelerden daha fazla kuyumcu fuara getirmek için ekstra çaba göstereceğiz. Yine depremde büyük yara alan Kahramanmaraşlı kuyumcu dostlarımız hızla toparlanıyorlar. Bu fuar onların da iş hayatına çok önemli katkılar sunacaktır. Anadolu’nun 1 numaralı fuarı Van Anatolia Jewellery Show olmaya devam edecek.”