SEKTÖR > “Loomis” akıllı dijital kasalama sisteminin ilk denemelerini İJS Ekim ayağında gerçekleştirdi…

“Loomis” akıllı dijital kasalama sisteminin ilk denemelerini İJS Ekim ayağında gerçekleştirdi…

İstanbul Jewelry Show’a katılan firmaların büyük çoğunluğuna sergiledikleri tüm değerli takıları, kıymetli taşları ve madenlerini yüksek güvenlik eşliğinde koruma hizmeti sunan Loomis; bu fuarda yeni bir uygulamasını test etti. “Dijital kasalama” hizmeti olarak ifade edilen yeni sistem ile firmaların ürünlerinin Loomis’in fuardaki dev kasalarına giriş ve çıkışları dijital bir şekilde kayıt altına alınıyor. Matbu evraklarda oluşabilecek karışıklığı tamamen ortadan kaldıracak olan yeni sistem; İJS Mart 2023 fuarında etkin bir şekilde kullanılacak.

22 yıldır İJS’nin hem Mart hem de Ekim ayağında, yüksek güvenlikli kasalama hizmeti, fuar alanına ürünlerin sıfır hata ile transferi ve fuar sonrası tekrar geldiği adrese gönderilerini başarıyla gerçekleştiren Loomis; yine sorunsuz bir fuarı geride bıraktı.

Loomis V.I.T Müdürü Ali Atatoprak; oldukça hareketli geçen, çok sayıda ziyaretçi ve katılımcının yer aldığı İJS Ekim fuarında görevlerini başarıyla icra ettiklerini söyledi.

Bu fuarda ilk kez dijital kasalama sistemi ile çalışmaya başladıklarını belirten Ali Atatoprak; “Dijital kasalama sistemi ile matbu evrakta oluşabilecek insan kaynaklı hataları sıfıra indirmeyi ve daha hızlı ürün teslimi ve ürün alımını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İlk kez denediğimiz bu sistemde son derece başarılı sonuçlar elde ettik. İJS Mart 2023 fuarında hizmetimizin tamamını dijital şekilde gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Her yıl İJS’nin büyüdüğünü ve birkaç yıl içinde İJS Mart ile İJS Ekim fuarlarının ziyaretçi ve katılımcı sayılarının eşitlenebileceği ile ilgili organizasyonu yapan firmadan bilgiler elde ettiklerini kaydeden Atatoprak; “Bu fuarda yaklaşık 24 metre uzunluğunda dev kasalarımızla hizmet sunduk. Mart ayında biraz daha uzun bir kasamız oluyor. İhtiyaçlara ve katılımcı sayısının artışını göz önüne alarak bizde daha büyük kasalar ile hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.