SEKTÖR > Ürettiği zincirler Kahramanmaraş Gaziantep arası yol olur

Ürettiği zincirler Kahramanmaraş Gaziantep arası yol olur

“Singapur zincirin parlayan yıldızı Yorulmaz Kuyumculuk bu yaz yaklaşık 80 KM uzunluğunda zincir üretimine imza attı. 80 KM; ortalama Kahramanmaraş ile Gaziantep arasındaki mesafe…

“Yorulmaz Kuyumculuk” kalitesiyle üretilen Singapur Zincirleri; ülkemizin dört bir yanında kuyumcuların vitrinlerinde yer alıyor. İstikrarlı bir şekilde üretilen Singapur zincirleri ile ülkemizdeki tüm kuyumcuların zincir ihtiyacının karşılanmasının sorumluluğunu üzerinde taşıyan Yorulmaz Kuyumculuk; hiç durmadan çalışmalarına devam ediyor. Bu yaz ürettikleri zincir, yaklaşık 80 KM’lik bir uzunluğa denk geldi. Bu da Kahramanmaraş, Gaziantep arasındaki mesafe demek…

7 yıl önce yüksek kaliteli Singapur zinciri üretmek ve bu alandaki boşluğu doldurmak üzere yola çıkan Yorulmaz Kuyumculuk; 22 ayar, her boyda ve her gramajda yüksek kaliteli Singapur zincir üretimiyle dikkat çekiyor. Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde çalışmalarını sürdüren Yorulmaz Kuyumculuğun zincirleri özellikle komşu il Gaziantep’te büyük ilgiyle karşılanıyor.

Yorulmaz Kuyumculuk firma ortağı Selçuk Yorulmaz; Dünyada en çok satan zincir modelleri arasında yer alan Singapur zincirinin hem sağlamlığı hem de şık görünümüyle birçok takı grubuna kombin olduğunu, özellikle Anadolu’da yoğun ilgi gören madalyon ve çerçeveli takılarda Singapur’un ezber bozan bir takı olduğunu söyledi.

Singapur zincirin Güneydoğu Anadolu’da büyük potansiyele sahip olduğunu bu bölgeye ürünün yeterli miktarda girmesi için yoğun mesai harcadıklarını belirten Yorulmaz; “Bu yazı çok hareketli geçirdik. Makinelerimiz hiç durmadan siparişleri yetiştirmek için gece gündüz çalıştı. Sadece Singapur zincir gurubuna konsantre olan markamız; bu ürün grubunda en iyiyi sunmak için sürekli kendini geliştiren bir çalışma tarzıyla geleceğe ilerliyor” diye konuştu.