SEKTÖR > Eylül’de gel (Gaziantep’e)

Eylül’de gel (Gaziantep’e)

9 -11 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Gaziantep Ortadoğu Kuyumculuk ve Mücevherat fuarı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Güzel bir Eylül sabahında sektör mensupları Gaziantep’te buluşacak…

Uzun bir aradan sonra düzenlenen İstanbul Jewellery Show’un Mart ayağının oldukça verimli geçmesinin ardından ülkemizin ikinci en büyük fuarı kabul edilen Ortadoğu Kuyumculuk ve Mücevherat Fuarı’nın hazırlıkları hızlandırıldı. Gaziantep ilimizde 9-11 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarı, deneyimli fuar organizasyon firması Start Fuarcılık düzenleyecek.

Start Fuarcılık tarafından 17.kez düzenlenecek olan Gaziantep Ortadoğu Kuyumculuk ve Mücevherat Fuarı 9-11 Eylül tarihleri arasında Gaziantep Fuar alanında yapılacak. Gaziantep ilimiz Anadolu’da en yoğun kuyum ticaretinin yapıldığı şehirlerimizden biri olarak dikkat çekiyor. Daha önce Gaziantep, kuyumculuk sektör fuarlarına ev sahipliği yaptı.

Borsa Gold Ana Sponsorluğunda yapılacak olan fuarı, aynı zamanda Kahramanmaraş’ın tecrübeli markası Altın Halat’ta destekliyor. Onlarca firmanın katılacağı fuar organizasyonuna, siz değerli sektör mensuplarımız erken kayıt avantajlarıyla katılım gösterebilirler.