SEKTÖR > Sektörümüzün önde gelen üreticilerinin 11 yıldır sağ kolu “Seva Şarnel & Yarı Mamul”

Sektörümüzün önde gelen üreticilerinin 11 yıldır sağ kolu “Seva Şarnel & Yarı Mamul”

Sektörümüzün öne gelen üreticileri, 11 yıldır Seva Şarnel & Yarı Mamül kalitesi eşliğinde üretimlerini gerçekleştiriyorlar. Müşteri memnuniyeti için elinden gelen tüm gayreti gösteren, hafif yarı mamul ürün grubunun öncü ismi Seva Şarnel; yepyeni modeller üzerine çalışıyor. Tecrübeli marka İJS’nin Ekim ayağında yine yerli, yabancı kuyum üreticisinin çok beğeneceği ara ürünler hazırlayacak.

Kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar katmak için yola çıkan Seva Şarnel & Yarı Mamul; 11 başarılı yılı geride bıraktı. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 4’üncü katta yer alan üretim merkezinin hemen yanında Yarı Mamül toptan satış mağazasına da sahip olan Seva Şarnel & Yarı Mamul; geniş ürün çeşitliliği ile bazı yarı mamul firmalarına bile ürün veriyor.

Seva Şarnel & Yarı Mamul firma sahibi Turan Barlık; yıllar içinde adım adım markalarını sektörümüzün değerli firmaları için vazgeçilmez bir hale getirdiklerini, kuyum üreticisinin iyi günde kötü günde her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Bugün itibariyle Seva Şarnel ürün segmentinde hemen hemen aranan tüm yarı mamuller, ara ürünler ve şarnel kalıplar, kelepçeler daha nice modellerin olduğunu belirten Turan Barlık; “Bu yıl itibariyle meslek hayatımda 26 yılı geride bırakıyorum. Sürekli gelişim parolasıyla hep yol aldım. Ülkemizin önde gelen dev üreticilerinin tercihi olmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz” dedi.

Yılın ilk yarısının özellikle ihracat alanındaki makas krizinin de etkisiyle kuyumculuk sektörü açısından çok verimli geçmediğini kaydeden Barlık; “Kurban Bayramının ardından yılın ikinci yarısına sektörümüz hızlı bir giriş yaptı. Eğer yıl sonuna kadar böyle verimli bir şekilde kuyum ticareti geçerse yılın sonunda sektörümüz için başarılı bir dönem geride kalmış olacak. Birçok farklı takı grubuna talep var. Altının yükselişi talepleri de yukarı çekiyor. Biz şimdiden İJS Ekim ayağı için çalışmaya başladık. Fuarda yine çok sayıda yeni modelimizi müşterilerimize sunacağız” diye konuştu.