SEKTÖR > Arzular bir hayal olmasın diye 20 yıldır “Arzu Alyans” var

Arzular bir hayal olmasın diye 20 yıldır “Arzu Alyans” var

Yılların deneyimli kuyum ustası Cavit Cesur tarafından kurulan Arzu Alyans ve kardeş markası Arzu Altın Kıymetli Madenler; İstanbul Kuyumcukent’in en kıymetli noktasında sektörümüze hizmet sunmaya devam ediyor. Arzu Alyans, 20 başarılı yılı geride bıraktı. Arzu Alyans imzalı alyanslar ülkemizin dört bir yanına servis ediliyor.

Kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetine verdiği büyük önem ile dikkat çeken Arzu Alyans, Arzu Altın; markanın ikinci kuşağını temsil eden Uğur ve Mehmet Cesur kardeşler bir de amcaları Hüseyin Cesur ile birlikte başarıyla geleceğe taşınıyor.

Genç ekipleriyle sürekli yeni modeller atölyelerinde imal ettiklerini, ileri teknolojiden maksimum faydalanarak oldukça hafif alyans üretimi gerçekleştirdiklerini kaydeden Arzu Alyans firma ortağı Uğur Cesur; “ İçi boş, CNC ve şarnel üretim teknikleriyle alyans üreten Arzu Alyans; yıllar içinde binlerce ürüne sahip dev bir arşive erişmiştir. 1,5 gram ile 6 gram arasında müşterilerimizin taleplerine göre üretim yapıyoruz. Bir siparişe de bin siparişe de aynı özeni gösteriyoruz” dedi.

Uğur Cesur; markalarının kurucusu, babaları Cavit Cesur’un birçok farklı takı grubu üretiminden sonra en son olarak alyans ürün grubunda karar kıldığını, kendilerinin de son 10 yılda bayrağı devralarak çalışmaları koordine ettiklerini söyledi.

2022 yılını son derece başarıyla kapattıklarını, geçen yıl covid nedeniyle ertelenen düğünlerin de yapılmasıyla alyans taleplerinin zirveye çıktığını kaydeden Uğur Cesur; “Yine açık ara klasik modeller daha fazla talep gördü. Biz sürekli yeni modeller yapıyoruz ama klasik bombeli düz modeller yine daha çok talep görüyor. Kardeş markamız Arzu Altın firması da Kuyumcukent bünyesindeki yüzlerce kuyum üreticisinin değerli maden ihtiyacını karşılıyor” diye konuştu.